Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Sołtys_91

Soltys_91
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.
Zwracam się z ogromną prośbą o zdjecie mnie z czarnej listy KSF.
Znalazłem się na niej po rezygnacji w trakcie Szkoły Medycznej , po prostu nie czułem tego i nie było to dla mnie.
Przez znalezienie się na tej liscie nie mogłem dołączyć do Straży Pożarnej z którą związany jestem od ponad 20 lat.
Bardzo prosze o zniesienie kary abym mógł w pszyszłości starać się o dołączoenie do innej frakcji.

Z poważaniem
Sołtys_91

• Starszy Administrator

Cześć,
nie zostałeś wpisany na czarną listę KSF, lecz tylko na 30 dniową listę zakazów - w myśl pierwszego punktu Listy zasad frakcyjnych.

W dniu 15.11.2021 o 16:37, ThanKs.ogf napisał:

1. Osoby, które dołączają do frakcji i nie wywiązują się ze swoich obowiązków, czyli: nie są w żaden sposób aktywni w życiu frakcji (akademii), okazują się typowymi odwalaczami (odwalanie na służbie i poza nią nawet jeśli nie otrzymają kary serwerowej, ale jest dowód na to), są to osoby, które wpływają negatywnie na opinię danej frakcji poprzez swoje zachowanie. Wówczas jeżeli zostaną wydalone z danej akademii otrzymują one zakaz składania podań w rekrutacjach do wszystkich frakcji przez okres 30 dni, a co za tym idzie - nie mogą dostać się do innej akademii. Regulacja ta ma za zadanie zniwelować liczbę osób, które lekceważąco podchodzą do swoich obowiązków.

Od tej kary nie możesz apelować.

Edytowane przez Byialy*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin