Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wojtek* - oskarżony przez maciek2012PL

maciek2012PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Wojtek*

Data i godzina zdarzenia: ~17:30 18.07.2026

Pełen opis sytuacji: Będąc obok na giełdzie zauważyłem 3 radiowozy pod parkingiem podszedłem włączyłem animacje "/salutuje" w stronę radiowozu po czym z niego wysiadł Funkcjonariusz który postanowił mnie zakłuć i wsadzić do Radiowozu.

Spoiler
[2026-07-18 17:30:48] [Input]  : salutuje
[2026-07-18 17:30:51] [Output] : Ⓘ Zostałeś złapany przez funkcjonariusza Wojtek*.
[2026-07-18 17:30:56] [Output] : Ⓘ Zostałeś wsadzony do pojazdu przez funkcjonariusza Wojtek*.
[2026-07-18 17:32:23] [Output] : Wojtek* [192]: maciek2012PL ze względu na mute, podliczę mandat za zniewagę funkcjonariusza policji.
[2026-07-18 17:32:43] [Output] : Wojtek* [192]: Mandat wynosi 1500PLN, w przypadku odmowy 15 minut więzienia. 30 sekund na decyzje.

W momencie gdy zobaczyłem tą wiadomość postanowiłem wyjść z serwera i napisać skargę. Dodatkowo zaznaczam że dostałem 55 minut odsiadki za wyjście z serwera i brak opłaty mandatu.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowód przedstawiłem wiadomość wyżej nie wiem czy jest coś co może bardziej potwierdzić że taka sytuacja miała miejsce.

Uszanowanie, Police Officer III+1 Wojtek*.

Zacznę od początku, mieliśmy pościg za innym graczem, gdy udało się go ująć, ustawiliśmy radiowozy oraz przeszliśmy łącznie z innymi funkcjonariuszami do zakończenia czynności. Podczas, gdy liczyłem mandat zatrzymanemu do mojego radiowozu podszedł skarżący oraz zaczął używać animacji, która ukazuje pokazywanie "środkowego palca", więc tutaj ewidentnie skarżący próbuje okłamać ES, oczywiście moje słowa mogą potwierdzić inni obecni funkcjonariusze na akcji, np. @Harold.

Zakułem Cię, następnie ze względu na Twoją karę mute pominąłem kwestię RP, oraz poinformowałem Cię o tym, że otrzymujesz mandat za zniewagę funkcjonariusza publicznego swoimi gestami. Podczas, gdy wyjaśniałem Ci ile mandatu dostajesz, oraz czemu ten mandat dostajesz postanowiłeś opuścić grę. Zgodnie z taryfikatorem za 1500PLN mandatu otrzymujesz 15 minut więzienia, a że wyszedłeś z gry podczas, gdy prowadziłem wobec Ciebie czynności doliczyłem Ci 40 minut, więc łącznie wyszło 55 i zostałeś wsadzony po PID do więzienia. 

• celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 40 minut
  • 100PLN mandatu  - 1 minuta aresztu - 1500PLN = 15 minut

40+15 = 55.

Ode mnie wszystko, czekam na decyzje Executive Staff.

Animację o nazwie "fuckyou" włączyłem ponad 20 sekund wcześniej, co potwierdzają logi. Nie była ona skierowana bezpośrednio w twoim kierunku. Jeśli uważasz inaczej, to proszę o przedstawienie nagrania, bo nie próbuję tutaj nikogo okłamywać, jak twierdzisz.

Spoiler
[2026-07-18 17:30:23] [Input]  : fuckyou
[2026-07-18 17:30:47] [Input]  : salut

9 minut temu, maciek2012PL napisał:

Animację o nazwie "fuckyou" włączyłem ponad 20 sekund wcześniej, co potwierdzają logi. Nie była ona skierowana bezpośrednio w twoim kierunku. Jeśli uważasz inaczej, to proszę o przedstawienie nagrania, bo nie próbuję tutaj nikogo okłamywać, jak twierdzisz.

Ukryj zawartość
[2026-07-18 17:30:23] [Input]  : fuckyou
[2026-07-18 17:30:47] [Input]  : salut

To Ty masz dostarczyć dowody na udowodnienie winy, a nie ja. Animacja została włączona prosto przed moim radiowozem, więc najpierw policzyłem mandat graczowi, którego goniliśmy, a następnie zająłem się Tobą, pozdrawiam. 

Czekam na decyzje ES, nic więcej nie mam do dodania. 

Edytowane przez Wojtek*

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin