Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o rozwiązanie kartoteki - opszt

opszt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ponownie zwracam się z prośbą o zdjęcie mojej kartoteki która została założona dnia 08.06.2022

VPHK7k5.png

Mój poprzedni wniosek został odrzucony z powodu zbyt niskiej aktywności na serwerze. Od tamtej pory minęły już ponad dwa tygodnie i starałem się tę aktywność poprawić.

Od momentu założenia kartoteki minęły 4 lata, a moja ostatnia sytuacja związana z akcją SAPD miała miejsce około rok temu. Nie przypominam sobie, aby pościgi, w których brałem udział, kończyły się w strefie bezprawia (DM), ani żebym nadużywał skoków, taranów czy innych niedozwolonych zachowań.

Od dłuższego czasu moja rozgrywka jest spokojna i nie utrudnia funkcjonariuszom San Andreas Police Department wykonywania ich obowiązków.

W związku z powyższym proszę o ponowne rozpatrzenie mojego wniosku i zdjęcie kartoteki. Uważam, że czas, który minął, oraz zmiana mojego stylu gry świadczą o tym, że zasługuję na drugą szansę.

Dziękuję za poświęcony czas i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku

• Administrator

Witam Cię ponownie, a więc względem twojego ostatniego wniosku widać wyraźnie, że poprawiłeś swoją aktywność na serwerze, oraz w dalszym ciągu nie wchodzisz w ingerencję z naszą frakcją, co za tym idzie utrzymujesz to co w poprzednich wniosku, więc jestem w stanie dać Ci szansę. Na TAK

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin