Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie - GeT

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć na wstępie chciałbym Podziękować @ZbyK.gg oraz @Greyna.gg za pomoc zawsze mogłem spytać zapytać i zawsze odpowiedz dostałem lecz przez ostanie ponad 3 lata gry na 4life były różne akcje i rożne sytuacje przez które wiele razy się zniechęcałem do dalszego grania a szczególnie przez traktowanie administracji w stronę graczy a wymieniać ich tutaj nie będę bo to nie temat na dyskusje, aż w końcu nadszedł ten dzień by zakończyć swoją przygodę na serwerze, może kiedyś wrócę. Dziękuje za wszystko życzę wam dużo zdrowia i pozdrawiam cieplutko.

@Goblin.chg tobie dziękuje za to że byłem samolubnym graczem który grał sam i nie miał celu dzięki tobie wiele projektów zrobiłem i przynajmniej prawie wszystkie prace wbiłem na maxa,

zgarnąłeś mnie z lv w tedy byłem po szotach bociana ;D turlałem się po the strip i pokazałeś mi co i jak, wiele lat wspólnych zwariowanych chwil na serwerze. <3

@Kaziuuuu_0 co mam ci powiedzieć ogarniaj swoje clio tylko nie zepsuj do końca :D trzymaj się mordeczko fajnie było popykać no i pamiętaj czasem warto wysiąść z autobusu bo nie z każdym idzie się dogadać, z niektórymi osobami jest tak że coś mówisz tłumaczysz ale i tak jak grochem o ścianę i powiem ci że nie warto mimo że jesteś młody to i tak bardziej ogarnięty niż większość osób i za to można cię cenić.

@Grunt3KKX* między nami było różnie ale i zabawnie trochę lat już przegraliśmy jak by nie patrzeć, spełniaj marzenia i idź do przodu bo masz ogromny potencjał i talent nie marnuj go na siedzenie i granie.

Pozdrowienia Dla:

@$$Mlody$$

@.okimordko

@Strusiek.

@Gl0snik

@NoKurcze

@zavorskyZRT

@MichuZRT.chg

@wisnia_pl

@lordz998

@Jestem_b4rtus

@LarkOniX

@Lelak56

Pozdrowienia dla Organizacji Chata Goblina, jeżeli ktoś zainteresowany moim złomem mogę puścić wszystko za 100k ;D żarcik :P trzymajcie się tam mordeczki i powodzenia.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin