Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na xxx - oskarżony przez ReaR

ReaR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  Nikt mi nie chce powiedzieć nicku osoby która mnie wsadziła do jaila
Data i godzina zdarzenia: 2027.06.26 18:56 - ostatnia zapisana godzina podczas wydarzenia
Pełen opis sytuacji: No to se jeździłem z ziomkami i nagle sie spruł do mnie jakiś @V8Power. że mnie zatrzymuje, ale zacząłem mu uciekać potęznym waltonem z którym nie dął rady, potem poskładaliśmy sapdów na dm, uciekłem z innym ziomkiem, poczekałem aż zejdzie mi status poszukiwane no i se poszedłem i potem poszedłem se spać no i dziś chce se pograć na 4life a tu sie okazuje ze ja w  jailu prawda i se nie moge pograc 

** ** ** ** Odbywasz wyrok pozbawienia wolności! ** Powód: Brak możliwości przyjęcia mandatu, wjazd na DM ** Pozostało: 95 z 95 minut. ** ** ** * Zostałeś nakryty na próbie ucieczki z więzienia - nie ładnie!
Dowód, który to potwierdza całe zajście: Zdjęcie po pościgu przed wyjściem bez statusu poszukiwanego

Ja, ReaR zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez ReaR

Uszanowanie, Sergeant II V8Power.

Wszelkie działania z mojej strony zostały przeprowadzone zgodnie z panującymi zasadami we frakcji.
Wyjaśniając od samego początku, nie zatrzymałem Cię bez powodu. Powodem zatrzymania było celowe spowodowanie przez Ciebie kolizji z innym pojazdem. Następnie, chwilę później odjechałeś z miejsca zatrzymania, czym rozpocząłeś pościg.
Podczas pościgu wjechałeś na strefę bezprawia, gdzie czekała na Ciebie pomoc, która otworzyła ogień w naszym kierunku. Po kilku minutach walki zostałeś zabity przez innego gracza, co umożliwiło wsadzenie Cię po PID'zie.
Poniżej przekazuję dowód potwierdzający, że zostałeś zabity przez innego gracza, wraz z godziną oraz datą zdarzenia. Na twoim dowodzie gdzie pokazujesz, że nie posiadasz statusu widoczna jest godzina która pokazuje zajście po minucie od zabójstwa.
ReaR.png.f3f543018bf93def4a896084e922d4d8.png

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin