Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie do biznesu San Andreas Armed Forces

moran100
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: moran100
Nick: moran100
Czas spędzony na serwerze: 1261h 
Kary serwerowe: 

Spoiler

5 Lipca 2026, 0:37 >> Zabranie prawa jazdy graczowi moran100 przez Lepik.ogf, powód: Celowy taran gracza. (dowód u adm.) (Ważne do: 12 Lipca 2026, 0:37)
6 Kwietnia 2023, 22:27 >> Zabranie prawa jazdy graczowi moran100 przez RIPSONx, powód: Taran (dowód dostarczony administracji) (Ważne do: 7 Kwietnia 2023, 6:27)
5 Marca 2023, 21:12 >> Zabranie prawa jazdy graczowi moran100 przez Ven33r., powód: Celowy vdm (Ważne do: 8 Marca 2023, 21:12)
20 Lutego 2023, 0:34 >> Zabranie prawa jazdy graczowi moran100 przez Karolowka, powód: Celowe taranowanie, brawurowa jazda, odwalanie (Ważne do: 23 Lutego 2023, 0:34)

Przedstawienie swojej osoby:  Hej, jestem Dominik mam 18 lat, gram w piłkę nożną z zawodu jestem mechanikiem, generalnie jestem osobą ambitną, pomocną, kulturalną, również interesuję się strażą pożarną, na serwerze jestem młodszym aspirantem w SAFD.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz Mumble?: Tak 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu i regulaminem ogólnym biznesów?: Tak jest!

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin