Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

** Rekrutacja do organizacji " Vizard " [ Listopad #1 ] **

Akvez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gang "  Vizard " zostanie stworzony gdy będzie wystarczająca liczba gotówki i ludzi.

Wzór :

Nick :

Imię : 

Serial :

Staż na serwerze :

Auto-Opis :

Dlaczego ty :

Ile możesz dołożyć do organizacji :

Powodzenia ! Wspomnij o Vizard aby zwiększyć swoje szanse !

Pozdrawiam Dyrektor KIKO

Forum Gangu : http://mta4life.wix.com/vizard

Nick : |NaW|ZoZoL

Imię : Łukasz

Serial : (serial ukryty)

Staż na serwerze : 150h+

Auto-Opis : Fcr-900 Licznik Tune, Sandking 

Dlaczego ty : Ponieważ w Kupie Raźniej ;)

Ile możesz dołożyć do organizacji : Sądzę że 2k na początek to dobra inwestycja 

ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ Vizard ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ

۞ Ĝ҉Ǻ҉Ӎ҉Ế ҉Ỡ҉҉V҉Ế҉҉Ʀ۞

Nick : KacpiQ

Imię : Kacper

Serial : (serial ukryty)

Staż na serwerze : 8Dni. około 30h.

Auto-Opis : 45k na koncie :D

Dlaczego ty : Ponieważ chcę pomóc wam w organizacji odrazu postanowiłem napisać podanie do was ;)

Ile możesz dołożyć do organizacji : Mogę dawac 1-2k dziennie możę wiecej.

Nick :MisterJakub

Imię :Jakub 

Serial :(serial ukryty)

Staż na serwerze :35g

Auto-Opis :Glandale i zbieram na lepsze i szybciejsze np.buffalo

Dlaczego ty :Lube być w organizacj i brdzo lubie pomagać inym w organizacji 

Ile możesz dołożyć do organizacji : 2k-3k

Nick : |YT|Satis

Imię : Jakub

Serial :Potem podam :)

Staż na serwerze : miech (Ok 30-40 h)

Auto-Opis : Perek miałem, Clover'a z felami wartego 15k ale zostałem okradziony i mam perka ;) z Alusami :)

Dlaczego ty : Gram dość dłużo, będę płacił składki jak będą, dodam pare autek jak zarobię hajsik :)

Ile możesz dołożyć do organizacji : Autka, 2-3k :)

Nick :sQu

Imię : Mariusz

Staż na serwerze :2 Miesiące z ok.40 H

Auto-Opis :Mam na imię Mariusz mam 16 Lat. Mieszkam w Białymstoku które znajduje się w województwie Podlaskim.Interesuje się Piłką nożna oraz motoryzacja.Na serwie posiadam clovera tune oraz zbieram na Buffalo.Jestem we frakcji SAMD .

Dlaczego ty :Jestem miły oraz przyjacielski chyba jako iż jestem biedny mam nadzieje ze nie będę .

Ile możesz dołożyć do organizacji :1k-2k

Nick : VersuS

Imię :  Jakub 

Staż na serwerze :  140h 

Auto-Opis : Jestem Jakub chodzę do 2 gimnazjum uczę się nawet dobrze  moje oceny to : (3-4)  w wolnych chwilach gram na 4Life  moja pasja to gra na akordeonie kształcę się w tym kierunku na akordeonie gram  4 lata chodzę do Szkoły Muzycznej  I Stopnia  czasami chodzę na siłownie.

Dlaczego ty : Trudne pytanie ale nigdy nie byłem w gangu fajnie było by spróbować czegoś nowego  :D   jestem miły , ogarnięty i gdy gram na 4life jestem wyluzowany  :D  nie spinam się jeśli ktoś mnie obrazi nie przejmuje się tym ponieważ to ja wiem jaki jestem :)   pomógł bym rozwinąć gang może bym i dodał jakieś auta :) 

Ile możesz dołożyć do organizacji : 3-5k :)

Liczę KIKO że  pozytywnie rozpatrzysz podanie :)

Pozdro: VersuS   :) 

Nick : Rebek

Imię : Tomasz 

Staż na serwerze :  chyba 40h 

Auto-Opis : 17lat i mieszkam w Polsce  interesuje mnie motoryzacja i piłka nożna. nienawidzę grac sam dlatego pisze to podanie 

Dlaczego ty : nwm 

jIle możesz dołożyć do organizacji : 1-2k na początek i zbieram na jakiś samochód

Nick: Fafus (login: Fafusek)

Imię: Krzysiek

Serial: (serial ukryty)

Staż na serwerze: od początku wakacji 2015, przegrałem z 600h

Auto-Opis: Nazywam się Krzysiek, mam, jak już wyżej widać, 15 lat. Uczęszczam do gimnazjum. Mieszkam na wsi, położonej w województwie łódzkim. Chodzę do klasy IIIB. Interesuję się sportem, a w szczególności piłką nożną - dużo gram, szczególnie popołudniami na boisku, do którego mam kilkaset metrów. Kibicuję Barcelonie od bodajże już 2011 roku, pamiętam z wtedy jeszcze finał Ligi Mistrzów przeciwko Manchesterowi United, wygrany przez nas (nas – jako kibic Barcy chyba mogę takiego określenia użyć) 3:1. Lubię także pobiegać (często występuję w zawodach szkolnych i pozaszkolnych), pogram również nieraz z bratem w tenisa. Często spędzam czas, grając na komputerze, najczęściej jest to MTA, FIFA bądź Football Manager.

Dlaczego ty: Bo jestem fajny i lubię miło spędzać czas na serwerze z innymi graczami.

Ile możesz dołożyć do organizacji: z 10-20k + przepisze Sandkinga i Quada

Wspominam o Vizard, aby zwiększyć swoje szanse ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ

Nick : adr

Imię : Adrian

Serial :  (serial ukryty)

Staż na serwerze : Od początków sierpnia. Mam jakoś 70-90h

Auto-Opis : Jestem Adrian, lat 14. Uczęszczam do gimnazjum nr. 2 w niewielkiej miejscowości Świdnica na Dolnym Śląsku. Chodzę do klasy drugiej. Z reguły zainteresowań mam mało. Od czasu zajmuje się amatorskim tworzeniem grafik. Interesuje się również motoryzacją i muzyką (Trap głównie) Przesiaduje większość czasu przed książkami (Głównie fantasy lub jakieś powieści na faktach) albo przed komputerem nerdząc w GTA czy CS. Nic więcej do powiedzenia nie mam :)

Dlaczego ty : Jestem miłą, sympatyczną i kultularną osobą. Staram się przestrzegać zasad interpunkcji, ortografii oraz gramatyki. Prócz tego staram się nie rodzić zbędnych konfliktów. Jestem asertywny i stanowczy - nie dam się oszukać pierwszemu lepszemu oszustowi. Dbam o pojazdy, które posiadam, jak i te organizacyjne. Szanuje czyjeś równie bardzo, jak własne. Mógłbym wprowadzić coś ciekawszego do organizacji prócz samochodu. Wprowadziłbym również nowego, dobrego członka tejże organizacji (mnie)

Ile możesz dołożyć do organizacji : Jeżeli chodzi o pieniądz, to mój portfel świeci pustkami. Na koncie mam jakoś 350pln. Jeżeli będą jakiekolwiek składki, zapewniam o tym, że z terminem się nie spóźnie :) Jeżeli chodzi zaś o samochody. Mogę jedynie przeznaczyć mese 14k przebiegu, 6800 ID na felach. Mój cały majątek :C

Wspominam o Vizard w celu zwiększenia swoich szans! :)

Nick :|EnS|

Imię : Szymon

Staż na serwerze :f5 Nie Działa i nie mogę zobaczyć godzin.

Auto-Opis :Mam na imię Szymon,interesuje się motoryzacją, oraz sportem jestem Miły ,Przyjacielski .

Dlaczego ty : Ponieważ mam 17 lat i jestem doświadczonym graczem . Będę starał się wprowadzić miłą atmosferę do organizacji .

Z poważaniem EnS

Ile możesz dołożyć do organizacji :

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin