Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Most FC-LV -Beta!

EHX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Yhm,powiem Ci drogi graczu że nawet nawet postarałeś się,obecny most nie wiem jak innych ale zbiera mnie na wymioty,według mnie można było by dać szansę nowemu.Przy okazji urozmaicilo by to rozgrywkę ponieważ można by było dodać przy zmianie jego RP,że aktualny zostaje czasowo zamknięty do wybudowania nowego. Ode mnie masz 9.8/10

PS,daj więcej ss,ów gdybyś mógł.

Artur* to nie budowały dzieci tylko amator mappowania czyli ja jak budowałem nie myślałem żeby zgapić P. bo mam swoje pomysły i talenty, rozumiem że każdy ma sw. zdanie każdy zaczynał od postawieniu 10 obiektów a ktoś od 50 ;) pozdr.

Artur* to nie budowały dzieci tylko amator mappowania czyli ja jak budowałem nie myślałem żeby zgapić P. bo mam swoje pomysły i talenty, rozumiem że każdy ma sw. zdanie każdy zaczynał od postawieniu 10 obiektów a ktoś od 50 ;) pozdr.

Nie obraz się także na moją odpowiedz zią,ale według mnie czas wprowadzić coś nowego i coś bardziej funkcjonalnego,serwer się rozwija a rzeczy na nim także powinny ;) Więc trochę czegoś nowego według mnie nie zaszkodzi,co prawda jeszcze dużo rzeczy do poprawienia w tym moście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin