Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[GALERIA] TomoHERE | ZAPRASZAM

GG_Tomo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, zauważyłem , że wykonujesz świetnie swoją pracę i bardzo estetycznie, masz "plusy" u ludzi , tak jak widać wyżej. Może zrobiłbyś mi jakiś avatar? I jakąś kozacką sygnaturkę nawiązującej do mojego nicku. Co do avka tematyka dowolna, co do zapłaty na 100% się dogadamy w grze lub na forum. Pozdrawiam serdecznie mam nadzieję , że wykonasz to o co Ciebie prosiłem :).

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Porposilbym awatarek. :D Tematyką moze byc Ratownictwo Medyczne albo MTA zrob cos mega :D

Też poprosiłbym o awatar teamatyka dowolna :)

Witaj, zauważyłem , że wykonujesz świetnie swoją pracę i bardzo estetycznie, masz "plusy" u ludzi , tak jak widać wyżej. Może zrobiłbyś mi jakiś avatar? I jakąś kozacką sygnaturkę nawiązującej do mojego nicku. Co do avka tematyka dowolna, co do zapłaty na 100% się dogadamy w grze lub na forum. Pozdrawiam serdecznie mam nadzieję , że wykonasz to o co Ciebie prosiłem :).

Prosiłbym o sygnaturę,nie za wielką taką aby była git,tematyka to Los Angeles Sheriff Department. bez nicku :>

W dniu dzisiejszym postaram się to wszystko ogarnąć. Wczoraj zrobiłem sobie przerwę i poszedłem pozarabiać na serwer trochę ale widzę że chyba już nie będę musiał jak to pójdzie tak dalej ze zleceniami :D

Liczę, że moja praca również zostanie dzisiaj wykonana :-)

Jasne, ale mam jeszcze kilka zleceń na PW i są to bardziej złożone zlecenia więc trochę czasu muszę na nie poświęcić.

Ale bez obaw dziś dostaniesz jeszcze swoją grafikę.

PS.: Macie na forum jakąś rangę grafik czy coś w tym stylu? :D

PS.: Macie na forum jakąś rangę grafik czy coś w tym stylu?  :D

No niestety, ale nie mamy. Może jeśli być zaczoł robić jakieś grafiki na serwer, czy coś w tym kierunku to Administracja RCON by dała Ci ową range :P.

Zamówienie: Prosiłbym o grafikę na forum - avatar. Tematyką grafiki ma być POLICJA,  w avatarze również mój nick :P Jeśli praca mi się spodoba, to ustawię ją na forum oraz Tobie zapłacę walutą serwerową.

PS.: Macie na forum jakąś rangę grafik czy coś w tym stylu?  :D

No niestety, ale nie mamy. Może jeśli być zaczoł robić jakieś grafiki na serwer, czy coś w tym kierunku to Administracja RCON by dała Ci ową range :P.

Zamówienie: Prosiłbym o grafikę na forum - avatar. Tematyką grafiki ma być POLICJA,  w avatarze również mój nick :P Jeśli praca mi się spodoba, to ustawię ją na forum oraz Tobie zapłacę walutą serwerową.

Zamówienie - przyjęte.

Co do grafiki serwerowej, jeżeli ktoś da mi znać co potrzeba to postaram się coś zrobić, jestem otwarty na propozycje współpracy.

Prosiłbym o wykonanie dla mnie avataru na forum, miałby się na nim znajdować mój nick, resztę zostawiam do Twojej dyspozycji. Sypnę Ci hajsem w grze :D

http://imgur.com/EcidCxg

gotowe

Adik*

http://imgur.com/nlwH0Er

WAŻNE INFO!

Na ten dzień to tyle :D Chcę jeszcze wbić pośmigać na serwerze więc jak już, reszta zleceń zostanie zrealizowana w nocy [24-6]. Przepraszam za utrudnienia ale ciągła praca w photoshopie męczy trochę XD

Ok może być , tylko jakbyś mógł to inną czcionką ten napis :]

Zrobisz napis "AdiK" inną czcionką to zapłacę troszkę więcej :)

iwo11

http://imgur.com/OhAPyxA

The_Junior*

http://imgur.com/nkkUzdX

Kapitan_Kox

http://imgur.com/5DJ3VWW

Narazie awatary, sygnatury później będę robił :D

Jak czas oczekiwania na mój avek :D?

robi się. btw mógłbym prosić o zamknięcie tematu? założe nowy z wzorem do zleceń i jakimś małym cennikiem :D bo tu za duży burdel i muszę go ogarnąć. prace dostaniecie w wiadomości na forum jak coś. muszę przejrzeć co zrobilem co nie i nie chcę narazie nowych zleceń tutaj

Poprosilbym bym avatar. Wazne, żeby był na nim moj nick, a tło wybierz ty. Licze na Ciebie alkoholiczku

bez takich mi tu RemiXx :D

abstynencja od tygodnia i dobrze mi z tym. [no dobra źle, ale daję radę XD]

zrobi się a teraz mógłbyś zamknąć temat? utworzę nowy żeby był porządek. bo tu jedno zlecenie w kilku postach opisane a wolę mieć wszystko w jednym miejscu :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin