Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Zabawa w photoshopie - logo

Admaxis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

T98r2qr.png

Tak więc zaczynam przygodę z photoshopem, wiem że brakuje mi jeszcze wiele ale jak na 1 pracę, to chyba nawet w porządku. Brakuje mi wiadomo doświadczenia ale mam dużo motywacji i myślę, że niebawem pojawią się inne moje prace w dodatku lepsze :)

Update loga:

qQfTajo.png

Ładne :)

Szczerze, to dla mnie kijowe, dzisiaj zacząłem dopiero czytać tutoriale i oglądać filmiki w internecie, jestem świadomy, że za nim zacznę tworzyć coś fajnego będą to miesiące, a te prace z najwyższej półki, to zajmą i lata ale mam czas i chęci, więc czemu nie :)

Gdybyś potrzebował jakiejś pomocy to wal śmiało, ja w Photoshopie już trochę się bawię więc chętnie udzielę jakichś rad :)

Jak na pierwszą pracę to ujdzie, staraj się lepiej dobierać kolorystykę oraz żeby coś się wyróżniało w danej pracy, nie przesadzaj też z efektami tekstu bo nie zawsze to wygląda estetycznie.

Czasami prace w stylu "flat design" są lepsze od tych przemasterowanych efektami.

Trzymam kciuki może ktoś wkrótce odciąży mnie ze zleceń bo od wczoraj mam ich tony XD

Powodzenia :)

Gdybyś potrzebował jakiejś pomocy to wal śmiało, ja w Photoshopie już trochę się bawię więc chętnie udzielę jakichś rad :)

Jak na pierwszą pracę to ujdzie, staraj się lepiej dobierać kolorystykę oraz żeby coś się wyróżniało w danej pracy, nie przesadzaj też z efektami tekstu bo nie zawsze to wygląda estetycznie.

Czasami prace w stylu "flat design" są lepsze od tych przemasterowanych efektami.

Trzymam kciuki może ktoś wkrótce odciąży mnie ze zleceń bo od wczoraj mam ich tony XD

Powodzenia :)

Widziałem Twoje prace i są naprawdę świetne.

qQfTajo.png

Mały update loga :)

Po aktualizacji loga znacznie lepiej się prezentuje, tekst nie jest jakiś pogrubiany z obrysami itp tylko ładny, prosty schludny napis.

Dodałbym tutaj jakieś efekty "brushe" aby coś na tym logo poza kształtami i napisem było. Choć takie też jest dobre.

Widzę że szybko się uczysz i robisz postępy :) 

Powodzenia i czekam na kolejne prace. 

Może jakaś bitwa na Awatar? 

Po aktualizacji loga znacznie lepiej się prezentuje, tekst nie jest jakiś pogrubiany z obrysami itp tylko ładny, prosty schludny napis.

Dodałbym tutaj jakieś efekty "brushe" aby coś na tym logo poza kształtami i napisem było. Choć takie też jest dobre.

Widzę że szybko się uczysz i robisz postępy :)

Powodzenia i czekam na kolejne prace. 

Może jakaś bitwa na Awatar? 

Na bitwę jeszcze za wcześnie ale może za miesiąc jak zacznę ogarniać lepiej, to czemu nie ;)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin