Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Panel logowania

Admaxis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Od ostatniego razu gdy wrzucałem ten Avek na forum, naszła mnie chęć stworzenia panelu logowania, a prezentuje się on tak:

2062154.jpeg

Chcielibyście go zobaczyć na serwerze? :)

Zapraszam do oceniania mojej pracy - Naprawdę sporo czasu mi zajął, bo musiałem wymyślić własny styl, aby nie kopiować od innych.

Button Zaloguj jest ciemniejszy, ponieważ chciałem pokazać jak będzie wyglądać, gdy ktoś najedzie kursorem na opcję zaloguj - tak samo jest jak najedzie się na zarejestruj.

Jaką chcielibyście zobaczyć nową pracę? Dashboard, panel pomoc, scoreboard, a może całkiem coś innego? - Chyba, że naprawdę tragiczne są moje prace, to zastanowię się jeszcze czy cokolwiek tworzyć :P

Nałożyłem znak wodny, aby mi nie kradli pracy na inny serwer ;)

Edit:

Zmieniona czcionka, poprawiony button zapamiętywania.

2062171.jpeg

Chcielibyście go zobaczyć na serwerze?  :)

Z tego co wiem - to nie ma opcji, już kiedyś Aksyz robił, ale problem w tym, że każdy ma inną rozdzielczość i to jakoś tam działa - ZbyK opowiadał :D

Trzeba potrafić skalować grafikę, jeśli ktoś tego nie potrafi, to nic z tym nie zrobi, to już nie zależy od grafiki, tylko od umiejętności programisty :)

Wątpię, że ktoś skopiuje grafikę na której jest "mta4life.pl", logo, jak i wypełnione pola :xx

Gdybym nie dał znaku wodnego, to te pole co jest z logiem, można łatwo wymazać, że nawet śladu nie będzie widać, dlatego wolę, aby jednak ten znak wodny został :)

Co za problem, jeżeli przecież będzie miało zostać wgrane to znak wodny zostanie usunięte. Jak najbardziej na plus, że dałeś znak widać, że nie chcesz, aby byle kto skopiował panel i go sobie przywłaszczył. Usunąć ten napis to jest na prawdę minuta roboty.. Co do samej pracy jest okej, ale czegoś tu jeszcze brakuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin