Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

peace out - enomek

ENOMEK.wd
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema siema witam wszystkich zgromadzonych. Niestety, albo dla niektórych stety - odchodzę. Opuszczam serwer już chyba na stałe. Nie mam zamiaru wracać, mimo to dalej czuję że jestem do niego przywiązany, ale mniejsza. Może to jest tylko i wyłącznie gra, ale jak ktoś przesiedzi przy czymś 1900h to ciężko się oderwać. Mój pierwszy serwer na którym przegrałem tyle czasu.

Moje osiągnięcia nie są zadowalajace, najbardziej sobie cenie ekipę którą poznałem, czyli m.in organizacja Weed a.k.a FamouS, oraz kilkanaście osób spoza niej.

Wypadałoby na koniec wypisać osoby, które coś znaczyły w mojej grze, tak więc od kogoś trzeba zacząć, lecimy
od razu mówię że kolejność jest przypadkowa

xyz - dobra morda, dzięki za odwalanie i całą grę, siems
Kirge - dzięki za grę, trzym sie
DaszeK - chyba najszczersza osoba jaką znam, cześć
DareK - wszędzie się przywitałeś? :D siema
Nukill - siema siema, to gramy w metka
Hyak - siemanko adamek, fajnie sie grało ;)
XQward - najpomocniejszy RCON, siemak grubol
Bolek. - z toba tez dalo sie porozmawiac, trzymaj sie olek
Baker - siemanko policjant 
Norbi1478 - elo elo XD
Michaler - elo michalek, trzymaj sie
gibipl - siemak siemak szmalec
hoopak - awansu na rcona, bardzo ogarnięta osóbka
Lukasz1393 - jpsapd, siemanko
RemiXx - trzymaj się ernesciak
hsdf - scigasz za pochwalki? hehe siemanko
H4RdK0r - siemanko kubus, dzieki za gre i nasze niby nocki heh

WaldemaR - siemano waldus, dzieki za gre
Boyol - jak ty chyba spiewak ostry XD
Limitless - siemak dmowicz aimer aka cziter
Kasia - siemak siemak strasz
Grzengol - moze malo cie znam, ale wydajesz sie byc w porzadku, gruzgol
Hector - morze cie pochłonie, bój sie! XD
Siverius - elo policjant, spk mordeczka nwet
Namik209 - jak ty chyba admin zara
MajsterPan - ivona xd elo
Nabuzowany aka nafazowany - potrącił cie ktoś kiedyś celowo, w sumie widać ubytek XDDDD siemanko
Barti. - elo mordko
Amir - czemu juz nie grales siema

To by było chyba na tyle, mogłem o kimś zapomnieć ale gdybym miał wymieniać wszystkie osoby, zajęłoby mi to za dużo czasu. Na samym końcu chciałbym pozdrowić wszystkich obecnych/byłych członków organizacji Weed... To wszystko dzięki tej organizacji, gdybym do niej nie dołączył - byłbym zerem. W sumie dalej nim jestem, więc nie ma nad czym rozpłakiwać. Tak czy inaczej - jesteście zajebistą ekipą, macie na czele równie za********h liderów kirge&dachu więc utrzymajcie ją jak najdłużej.
Tak więc no.. to by było chyba na tyle, jedyne co mi zostało to się pożegnać. A więc - pis joł

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin