Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Losowe słowa

cosx000.UwU
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o to że używamy podpowiedzi nad klawiaturą http://m.imgur.com/plR1Igjna telefonie i tworzymy z nich zdania używając tylko nich. Np

I co najważniejsze i aha wiesz ale sćiebje w tle powinno się w domu jest jutro to znaczy nie mam znajomych i jak bardzo śmieszne filmiki na ciebie xd lecz w ogóle to znaczy nie ma samolotu w tle zdjęcia i tak nie ma nic z dzwoneczka i tak nigdy nic wspólnego ze świata muzyki to jest szpital i jak myślisz o tym wnioskuję nie mam co to znaczy to znaczy to że to jakaś maskotka ty jesteś w tle powinno wiadomości to jest dla dzieci z kim w ogóle ani nie mam kanału nadgarstka Tomasz​to jest kamerka czat w tle jest kamerka to jest szpital w ogóle ludzi to jest dla mnie ochota to znaczy że korzystałeś i jak myślisz że trochę więcej jak i tak do mnie ochota nie mam znajomych o tym komentarzem nie ma iphone'a to jest kamerka nie wiem co z dzwoneczka to że umiem o odwieszenie. (Będzie się powtarzać)

Cześć, ale nie wiem czy to ma znaczenie dla naszego kraju. W sumie to nie jest to, co jest w tym momencie. W tym roku nie będzie, bo w sumie nie ma. Nie mam zdania. W sumie nie ma problemu. Download w domu i nie wiem, ze względu, iż nie ma problemu, a także nie mam czasu. W tym roku nie było, że w sumie to nie jest to, że to jest z tym nie znam. ,to nie tylko ja mam na to ze się tak nie ma. Nie wiem jak się czujesz, ale to jest, że nie masz czasu, a ja nie wiem co się dzieje. Nie wiem ,że nie masz jeszcze jakieś piwko i w jakiej wysokości i w jakiej formie. ,to ja mam na to, ze względu na wiek. .a co tam u ciebie .w sumie to nawet nie wiesz, ze względu. W każdym razem, ale to nie jest to, że nie ma problemu. Pozdrawiam, że to jest, że w sumie ,ale to chyba tylko w przypadku gdy się go w ogóle to nie wiem, że nie masz nic do mnie na kolana. .8 w sumie to nawet nie wiesz, że w ogóle nie było. W każdym razem jak to jest z tymi, których w Polsce. Porady dla mnie to, co do tego, ze względu na ich podstawie art. Nr dopuszczenia. W sumie, ale także na strona. W każdym razem gdy nie ma. W tym, co 3 w sumieniem mogę polecić każdemu z osobna z góry dzięki za pomoc w wyborze odpowiedniego dla siebie.

Cześć epik w dniu dzisiejszym świecie i w ogóle nie ma problemu z Paula się tak dogadałem się z regulaminem Forum Re w dniu dzisiejszym świecie i tak dalej pójdzie to w sumie dobrze znaczy że nie ma problemu z odbiorem osobistym w dniu koncertu w tym tygodniu kiedy mogę spodziewać się przesyłki kurierskie nie ma już Yaskiego w tym momencie jest to specjalnie drogie i nie mam neta żeby sprawdzić cenę

Nie ma samolotu który robi się w górę w ogóle ludzi którzy to jest szpital w domu nie wiem cobmaiłeś nie ma iphone'a to że to by pomogło nie wiem co robisz to jest dla mnie viemne to że umiem sam tak twierdzę nie ma samolotu w domu nie ma iphone'a 7s to że umiem o tym komentarzem chwalą nie wiem cobmaiłeś na tele czy ktoś odpowiedze to jest dla dzieci z bullerbyn to że to by latały nie wiem co robisz teraz nie ma samolotu w domu jest to od wentylatora chłodnicy czy ktoś odpowiedział że trochę więcej jak i jak gram to jest szpital i tak do autobusu z kim robiłeś na telefonie i jak myślisz co robisz to że umiem sam loda a na imgura nie ma iphone'a 7s nie wiem cobmaiłeś nie wiem co z dzwoneczka i jak gram to że to jakaś maskotka ty dijeciaku nie ma samolotu który robi lody na tele w ogóle to kiedy płotki nie wiem cobmaiłeś na tele czy komp nie ma iphone'a to że umiem o tym wnioskuję to że to by latały i jak myślisz że to jakaś część z dzwoneczka to jest szpital i jak gram gó**o zależy ile lat nie wiem co z dzwoneczka i jak myślisz że trochę ten problem nie ma samolotu w tle zdjęcia i jak gram to że umiem sam tak uważam że umiem o odwieszenie nie wiem cobmaiłeś nie ma iphone'a to jest dla mnie ochota na tele w ......

Cześć, ale nie wiem czy to jest to, że nie ma co liczyć. ?w, że nie mam. ,to nie wiem co się dzieje, a także nie mam pojęcia. ,ale to jest, że to jest, że to nie jest to, że nie ma problemu. W każdym razem gdy nie ma. W tym, ze to jest to dla nich. Nie mam zdania, które mogłoby być lepiej 7. .nie mam czasu na codzienne, ze to nie tylko z powodu braku kontaktu, że to nie jest to co się dzieje, a ja mam na imię i tak jest w porządku i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i nie ma co ukrywać się nie tylko z nazwy użytkownika, a ja mam na imię i tak jest w porządku i nie ma co ukrywać, już w domu i nie tylko ja. .w tym momencie nie ma. Nie wiem czy się z Tobą w domu i w sumie, to nie wiem czy nie. Może być może, że nie mam pojęcia jak się nie da. .w tym tygodniu w godzinach wieczornych, że nie ma .nie ma co liczyć na to nie tylko w Polsce jeszcze nigdy nie było, że w ogóle nie było. W sumie to nawet na to, ze to jest to dla nich, nie ma co liczyć na to ze się uda. .w każdym wieku. Po co. Teraz, bo w sumie to nawet nie mam. ,to nie tylko z powodu braku kontaktu .nie mam. Ale nie jest. A co z tymi ludźmi. W tym samym miejscu, w sumie nie wiem, ze względu na to ze się tak nie jest to tak ze nie ma. W tym, że to ja mam na to, co jest na rzeczy ...w nie mam czasu na codzienne, że nie mam. Ale to nie tylko z powodu, jego rezerwacja zostanie anulowana,

Elementy na pewno się przyda w tej sprawie jest bardzo dobry mecz i na dodatek jeszcze raz jeszcze spojler zderzaki hotel jest bardzo fajny jest bardzo fajny pomysł z tą samą drogą i w tym tygodniu mam nadzieję ze to ja się cieszę że się uda mi nie działa w dwie strony i nie zawierają słowa i kochasz mnie jeszcze bardziej niż w przypadku braku czasu na to nie wiem czy nie

I co najważniejsze to znaczy nie wiem cobmaiłeś to znaczy nie wiem czy komp mi tu to jest kamerka nie mam co robisz dobrze a nie wiem czy ktoś cię pobije nie mam kanału sprzedaży i aha i i aha wiesz nie mam znajomych o to znaczy to znaczy że umiem się nie mam kanału nadgarstka i aha i jak bardzo miłe w tle powinno być słaba bardzo miłe i tak nie wiem czy napisałem ci uwierzy nie mam co to komu i aha wiesz że trochę pomogę drużynie nie mam znajomych ani nie ma nic wspólnego co z kim w tle jest szpital nie mam co robić w ogóle ani w tle zdjęcia nie mam kanału sprzedaży nie mam znajomych i tak nigdy nie ma nic wspólnego z kim ja nie wiem czy komp czy komp nie mam co robisz dobrze sobie radzi jak gram w ogóle to że policjanci z dzwoneczka nie mam kanału na telefonie nie mam znajomych ani ze studio i aha i jak bardzo miło jest kamerka czat i tak nigdy nic to znaczy to że policjanci używają to znaczy nie mam kanału nadgarstka nie mam co to znaczy że to prawdziwy mężczyzna w ogóle ani ze świata nauki jazdy pawel09 nie ma nic z tego typu na forum na telefonie xd myślałem nad i aha no i tak do domu nie mam znajomych o odwieszenie to znaczy to A i tak nie subskrybuje to znaczy nie ma nic śmiesznego to znaczy że korzystałeś na forum są nie mam kanału sprzedaży auta kup automatyczną obsługę w domu i aha wiesz nie ma nic wspólnego ze szkoły nie mam co robić drive to jest kamerka to znaczy to znaczy nie ma samolotu i tak nigdy nie wiem co to komu to jest kamerka nie ma iphone'a nie mam znajomych i aha i i tak do domu jest kamerka czat na forum są własnością producentów w tle powinno wiadomości i aha no kat a nie było z kim ja bym ci pokaże w domu i tak nie wiem czy ktoś cię tu dawać mi tu kwiatuszek to znaczy że umiem się z kim robiłeś nie mam co robisz to znaczy to A to jest dla ciebie ustawiłem to jest szpital nie ma nic z dzwoneczka nie ma samolotu i aha wiesz ale i jak bardzo śmieszne z tego pokazać w ogóle ludzi wyłącza się z dzwoneczka to znaczy nie wiem co to jest kamerka to że policjanci z kim w domu nie wiem cobmaiłeś to że policjanci zniszczyli to jest dla ciebie xd myślałem o to jest szpital w tle jest latająca to że policjanci używają nie mam kanału na tele nie mam znajomych o to znaczy że to prawdziwy czy napisałem pisać jak gram w tle.... (Nie chce mi się tego ciągnąć.. )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin