Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Poszukuję grafika

eNers13
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje utalentowanej osoby oraz kogoś kto miał już doświadczenie z robieniem grafik na YouTube. Potrzebuje aby została dla mnie wykonany Awatar, tło oraz Overlay (jest to tło które widnieje podczas live streama). Place bardzo dużo, dokładniej to daje ok. 300k. Chętnych oraz po więcej informacji zapraszam na pw, najlepsze prace wygrywają.

Witam

Chciałbym ogłosić iż wykonały dla mnie pracę 2 osoby , którym bardzo dziękuje. Są to osoby takie jak Dertix oraz Dreey. Wykonały one Świetną robotę a więc gratulację Panowie. Niestety zwycięzca może być tylko jeden jak to mawiają. Osobą wygrywającą główną pule jest Dertix. Wygrał On przewagą grafik 2:1. Zrobił moim zdaniem ładniejsze grafiki , bardziej szczegółowe. Były to 3 grafiki a wynik był 2:1 , a więc nie chciałem pozostawiać Dreey'a na lodzie więc zapłacę sumą pieniężną za zrobienie mi w tym przypadku wygrywającej grafiki w wysokości 600 PLN. Mam nadzieję że jest to odpowiednia kwota :) Wyniki miały być na końcu tygodnia , ale reszta osób które się zgłosiły napisały mi że nie wyrobią się z terminem. 

Grafiki Wygrywające:

-Grafiki by Dertix

otdQjqE.png

-Oraz : http://imgur.com/a/eWsj9(jest ona podana w linku ponieważ ma za dużą szerokość)

-Grafiki by Dreey:

5Ag2YqN.jpg

Główną pulą jest: Sultan 1.8 (Informacje dotyczące tuningu została poinformowana osoba wygrywająca) na serwerze 4life

Nagroda pocieszenia: 600 PLN na serwerze 4life

Jeszcze raz gratuluję wygranej.

Proszę o zapoznianie się z postem przez osoby wymienione powyżej, następnie prosiłbym o zamknięcie posta.

NIE WYRAŻAM ZGODY NA UDOSTĘPNIANIE POWYŻSZYCH GRAFIK ORAZ PRZYWŁASZCZANIA SE ICH

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin