Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Problem z skaczącym pingiem tylko w CsGo

GucioPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem a mianowicie od kilku tygodni strasznie skacze mi ping (tylko w csgo z innymi grami jest spoko) Skacze od 40- do nawet 1800 Nw o co chodzi kombinowałem na różne sposoby i nic nie dało  mam internet 10Mbps a przesyłanie podczas testu 0.42Mbps dodam że dawniej było wszystko spoko max 80pingu. Z internetem jestem połączony przez wifi (Adapter od Tp-link do 150Mbps) Nie mam już pomysłu co zrobić wiec proszę o pomoc. Z góry dzięki  :)

• 2 tygodnie później...

Do nie dawna mialem troche wiecej pingu. Mialem nie kiedy 10 tysiecy. Jednak znalazlem taki program o nazwie cFosSpeed. Polecam go pobrac. Jezeli sie okaze ze go pobrales, to. Instalujesz go o nastepnie naciskasz na program prawym przyciskiem myszy wchodzisz w opcje, ustawienia. Pojawi ci sie takie okna w przegladarce, i z lewej strony klikasz programy>inne, i usuwasz wszystko (klikasz tylko x) zatrzymujesz sie tylko przy stema, tam nie klikasz x. Pod tym jak cos masz, to kontynuujesz klikanie ;)... Na stepnie przechodzisz do gry (tez z lewej strony masz taka zakladke jak zakladka inne). Takze usuwasz wszystko, procz C.S i jak masz jakies internetowe gry, to tez mozesz zostawic.

To jest pierwszy sposob. Drogi jest nue co latwiejszy ;)

W lewym dolnym rogu, masz regulacje dzwieku, zmiane programisty, itp. Masz takze ikonke z internet. Klikasz w nia prawym przyciskiem > otworz centrum sieci i dostepnosci > z lewej strony jest taka zakladka: zmin ustawienia karty sieciowej. Klikasz w to > prawym przyciskiem myszy klikasz w polaczenie bezprzewodowe 2 > wlasciwosci > konfiguruj > pojawi ci sie okienko, i na gorze tego okna wciskasz zaawansowane > klikasz 1 raz na transmit buffers z prawej strony masz wlasciwosci, zmieniasz zeby bylo 1. Tak samo robisz z Receive buffers.

Mam nadzieje ze pomoglem ????????

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin