Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na akademika Nenky

Szumixooo03
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego :kalahim

Nick oskarżonego: Nenky

Data i godzina:21.11.2015

Powód:Łamanie regulaminu SAMD (12. Zabrania się składania podań do innych frakcji podczas pełnienia służby w SAMD, po odejściu z frakcji można składać podania.)

Proponowana kara:Niech zarząd zdecyduje

Dowody:

NankY.

Nowicjusz

Gracz

Pip

37 postów

Nick w grze:NankY Login: PennyS

LokalizacjaSosnowiec

Napisano 19 listopad 2015 - 18:12

Imie: Eryk

Nick: NankY. Login: PennyS

Serial: (serial ukryty)

Ilość przegranych godzin: ponad 100h.

Czy byłeś/byłaś karany/karana na serwerze (bany,Licencje,Prawo jazdy): Nie/Tak (proszę wypisać wszystkie kary) : 3x Prawo jazdy i raz mute.

Coś o sobie: Jestem miły, nie jestem wulgarny nie lubię wyzywać jak to inni nie lubię ludzi marudnych, zrzędzących.

Dlaczego TSA: Ponieważ jest to najlepsza frakcja wg. mnie i chciałbym dołączyć tam do kumpli którzy są tam od dłuższego czasu i mają wyższe rangi.

Dlaczego akurat Ty?: Znam całą mapę nawet bez podmiany, interesuje się motoryzacją, jestem miły i także mam tam kolegów, podoba mi się rozwój całej frakcji a także bym mógł poświęcić nawet 4-5h na służbę/dziennie

Coś od siebie: Myślę że nadawałbym się do tej frakcji znam wszystkie zakątki prace/budynki wiem gdzie jechać.

Czy zapoznałeś/zapoznałaś się z regulaminem TSA : Oczywiście już dawno pisze już drugi raz.

Czy posiadasz komunikator Mumble: Posiadam.

Czy posiadasz mikrofon: Posiadam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin