Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Odejście - Drosiu.

Boyykaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie włączcie sobie tą nutkę.https://youtu.be/iFiNlLt8sJw

Moja przygoda z tym świetnym serwerem kończy się na tym... klik. Przeżyłem tu 625h, 2 lata gry. Zostałem potraktowany w sposób niewłaściwy. Nigdy nie działałem na niekorzyść serwera a wręcz przeciwnie. Jest to piewrwszy ban, w zasadzie za żart ;) (Kto wie o co chodzi ten wie). Serwer przez ten czas bardzo kwitął. Strasznie duże ilości graczy przewijały się przez grę. Cześć z nich gra do dziś, ale część już nie. Nie widzę dużej szansy na to, że wrócę. W życiu nie zgodzę się na czyszczenie konta za to, że nic nie zrobiłem. No więc wracając. Chciałbym tutaj pożegnać wszystkich. Tak wszystkich. Nawet tych konfidentów, tych co bez wazeliny by w du*e weszli i innych smieci. W końcu mogą grać(niestety) Chciałbym tutaj wymienić kilka osób, które były dla mnie takimi serwerowymi ziomeczkami:

Kapitan_Kox - Też konczysz co? Szkoda, że w lepszych okolicznościach.

TheDropson - Ciebie też już nie ma :/

Mr_Pompom - A Ty to już nwm ostatnio jakosc Cię widziałem.

Hrydziu - No fajny ziomeczke, fajny.

Gycek - Rampa z infka.

Enomek - no raczej wszyscy wiemy o co chodzi.

Gibipl - kiedyś mnie na Halloween nękał na serwerze. Pozdro mordeczko

T3rror - kiedyś nie ogarniałem kim Ty ku*wa jesteś a tu taki fajny policjant był :D

- Tobie dziękuję za Dawne FBI, potem fajny czas w SAPD. Też fajna osoba.

- To Ty mnie przyjąłeś i egzaminowałeś w SAPD.

- Dobry lider. Raczej już nie dam rady wrócić ;(

@TheTomson - Jak tam bullecik ?

Trzymaj się.

Greyna - Flet zgubiłem. Trzymaj się

SnowMan - Też fajny gościu.

@XQward - Przepraszam, że Ci zawsze duże trułem. Ale inaczej się nie dało :D.

@Zebra - Dawno dawno temu, woził mnie sultanem. Fajna pani :wub:

@Siverius - Fajny ziomek no

No i nie braknie miejsca na KNX'a - Bądź sobą, kaeniksuj dalej :P ponoć masz moją pcj Jeszcze :D

Było was wiele więcej, Ale nie mam takiej pamieci do waszych nicków.

No i przyszedł czas na tych, bez których ten serwer dla mnie nie miałby sensu. Niesamowite osoby, które mnie broniły, ze mną się śmiały, ze mną wk*******y, przyjemnie się z nimi spędzało czas. Chciałbym was wszystkich poznać osobiście. Mam nadzieję, że kontakt się nie urwie.

@Namik209 - Mój Aslan.... Pamiętam sultana z turbo jak jeszcze byłem cejotkiem. Wzorowałem się na Tobie. Nauczyłem się od Ciebie handlować, obserwując jak Ty to robisz. I chyba załapałem :D Niesamowita osoba, na Wasze nie szczęście odchodzi ze mną :<

- Kolejny ziomek. Naprawdę fajny gość. Taki jakiś... Warto go poznać, pogadać. Mamy kontakt ;)

@Kasia105 - No fajna Kasia no. Nie ma co dużo mówić. Taka ziomeczka. Fajnie się rozmawiało, fajnie się odwalało. No my też mamy kontakt :wub:

@kalahim - Spróbuj mi tu napisać "a nie mówiłem" miałeś rację, mogłem posłuchać. Mega genialny ziomek. Chłopak się nie pi*****i w tańcu. Lubiłem Cię za to jaki jesteś. Do ostatniej chwili mnie bronił. Nigdy nie warto mieć do niego żalu. Ma chłopak łeb na karku i niczego co robi nie robi na "odwal się". Dziękuję za wszytko.

@Hyak - Też mnie bronił. Też dużo rozmawialiśmy, niby kontakt jest, Ale nie było okazji żeby z niego korzystać. Dziękuję Ci za SDSA, i za to że byłeś, że mną do końca. Fajna osoba.

Ci wyżej wymienieni są naprawdę świetną ekipą, wszyscy razem i każdy z osobna. Są jeszcze 3 osoby, Ale z nimi mieszkam e jednym mieście, więc nie będę ich tu wypisywał. To że ja odchodzę dla wielu nic nie znaczy. Kolejny cejot który idzie i itak nic nie znaczy na serwerze. Po moim odejściu serwer nadal będzie funkcjonował, rozwijał się, czego od serca życzę RConom.

@Bolek., @ZbyK, @XQward, @DeltaRon panowie mają głowę na karku. Doskonale wiedzą co robić. Ciebie @Bolek.'u nie mogę winić, bo to Twój obowiązek. To miał być tylko żart. Chciałem za niego słono zapłacić ale zmieniłeś zdanie. Wykonywałeś swoje obowiązki,

Pożegnanie dobiega końca, życzę wszystkim graczom, administratorom, supporterom awansów w ekipie, we frakcjach, dorobienia się upragnionego majątku. I trzymajcie się Cieplutko. Papa

https://youtu.be/RgKAFK5djSk

Na wstępie dziękuję za bardzo miłe słowa.

Fajnie jest czytać, ze bylo sie wzorem dla kogoś. Starałem się Ciebie nauczyć sporo rzeczy, nauczylem po części handlować.. Dzięki za milo spędZone z tobą chwilę

Wiele osób nie zna okoliczności tego zdarzenia, dlatego też traktują to jakby bolek przesadził z karą. Do tych wszystkich osób - mylicie się. Nie macie dobrego poglądu bo widzicie tylko to co przedstawia jedna strona.

Mimo wszystko powodzenia na innym serwerze jeśli na takowy się wybierasz. Zrobiłem co musiałem zrobić, takie już są moje obowiązki.

Wiele osób nie zna okoliczności tego zdarzenia, dlatego też traktują to jakby bolek przesadził z karą. Do tych wszystkich osób - mylicie się. Nie macie dobrego poglądu bo widzicie tylko to co przedstawia jedna strona.

Mimo wszystko powodzenia na innym serwerze jeśli na takowy się wybierasz. Zrobiłem co musiałem zrobić, takie już są moje obowiązki.

Nigdzie się nie wybieram ;) to był jedyny serwer na którym grałem

Nie znasz mnie, nie oceniaj. Pierwszy raz z Tobą rozmawiałem . To Ty nie znasz okoliczności zdarzenia, nie wiesz co działo się kilka dni wcześniej. "Gdyby miał to sprzedać to już dawno by to opierdolił" ~Kalahim 2k wczoraj

Nie wiesz jak było, ze mną byłeś tylko przy jednym incydencie. Zapamietaj, że to tylko ŻART. Dobrze wiedziałem, że jesteś z ekipy serwera, wielokrotnie widziałem Cie na kanałach ekipy więc byłem tego świadom. Udawałem że to nie ty bo bym spali żart? Zastanawiałeś się nad tym? Czy gdybym chciał to sprzedać robiłbym to przy świadkach na dostępnym otwartym kanale?! Pomyśl trochę...

Szkoda słów...

Narka stary ! ????

Nie znasz mnie, nie oceniaj. Pierwszy raz z Tobą rozmawiałem . To Ty nie znasz okoliczności zdarzenia, nie wiesz co działo się kilka dni wcześniej. "Gdyby miał to sprzedać to już dawno by to opierdolił" ~Kalahim 2k wczoraj

Nie wiesz jak było, ze mną byłeś tylko przy jednym incydencie. Zapamietaj, że to tylko ŻART. Dobrze wiedziałem, że jesteś z ekipy serwera, wielokrotnie widziałem Cie na kanałach ekipy więc byłem tego świadom. Udawałem że to nie ty bo bym spali żart? Zastanawiałeś się nad tym? Czy gdybym chciał to sprzedać robiłbym to przy świadkach na dostępnym otwartym kanale?! Pomyśl trochę...

Jeśli jesteś graczem od tak długiego czasu to powinieneś wiedzieć jak działa support. Postaw się na moim miejscu, siedzisz sobie na kanale, rozmawiasz z ziomkiem. A tu nagle wchodzi do Ciebie gość którego kompletnie nie znasz i mówi Ci poważnym tonem, ze szczegółami czy chce kupić Infka za 300PSC. Co robisz? Myślisz czy wchodził do innych na kanały i mówił o tym samym? A może zastanawiasz się czy wczoraj czasami nie było go na tym kanale i niby sobie żartował z handlu psc a następnego dnia tylko do tego nawiązywał? Wszyscy mi mówią, że zrobiłem dobrze bo tak powinienem się zachować w tej sytuacji. Czepiasz się mnie, a to nie ja podjąłem decyzję, ja tylko zrobiłem to co powinienem zrobić. Wysłałem bolkowi tylko to co Ty powiedziałeś do mnie, on sam ocenił to zachowanie jako niepoprawnie - NIE JA. Mimo, że według mnie takie było. Nic więcej do dodania nie mam.

Edytowane przez Arthur*

Jeśli jesteś graczem od tak długiego czasu to powinieneś wiedzieć jak działa support. Postaw się na moim miejscu, siedzisz sobie na kanale, rozmawiasz z ziomkiem. A tu nagle wchodzi do Ciebie gość którego kompletnie nie znasz i mówi Ci poważnym tonem, ze szczegółami czy chce kupić Infka za 300PSC. Co robisz? Myślisz czy wchodził do innych na kanały i mówił o tym samym? A może zastanawiasz się czy wczoraj czasami nie było go na tym kanale i niby sobie żartował z handlu psc a następnego dnia tylko do tego nawiązywał? Wszyscy mi mówią, że zrobiłem dobrze bo tak powinienem się zachować w tej sytuacji. Czepiasz się mnie, a to nie ja podjąłem decyzję, ja tylko zrobiłem to co powinienem zrobić. Wysłałem bolkowi tylko to co Ty powiedziałeś do mnie, on sam ocenił to zachowanie jako niepoprawnie - NIE JA. Mimo, że według mnie takie było. Nic więcej do dodania nie mam.
Ok, ja podobnie. Co miałem powiedzieć to powiedziałem. Ale zastanów się... Kto normalny handluje psc na publicznym kanale z suppkiem

To był żart :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin