Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Odchodzę.

FuzzyPl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Postanowiłem odejść z serwa z kilku powodów, dam tylko jeden. Głównie odchodze z serwera przez to, że została usunięta frakcja SDSA, w której byłem. Została połączona z SAPD i z tego co wiem, dlatego że Hyak nie miał nowych pomysłów co wprowadzić do SDSA. Nie wiem czy to jest prawda czy nie bo kilka osób mi to mówiło. Ja osobiście nic nie miałem do gadania w związku z połączeniem. Dużo byłych pracowników SDSA poodchodziło z SAPD i nie dziwie im się. W SDSA starałem się jak najwięcej osiągnąć bo podobała mi się ta frakcja i nie chciałem z niej odchodzić ani iść do SAPDów. Potem zostałem wyrzucony z SAPD przez prawko na 1 dzień. Po tym przestałem trochę grać na serwie. Dzisiaj postanowiłem sprzedać swoje auto i pograć w kasynie bo przestało mi zależeć na serwie. Grałem i grałem aż przewaliłem całą kase (320k). Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich byłych pracowników SDSA i wszystkich z organizacji F&F. Oczywiście nie zapomnę o radiu StayFM. Trzymajcie się i powodzenia w rozwijaniu radia.(Może będę robić jeszcze audycje). Przez cały czas grało mi się mega z Harnasiem ;). Trzymaj się, powodzonka w SAFD i życzę ci żebyś zaszedł jak najdalej we frakcji.

Może jeszcze kiedyś wrócę na serwer i zacznę wszystko od nowa :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin