Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

No to w drogę!

ArthurFiNCH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@edit

I dla twojej świadomości powiedziałem Artchurowi że bardzo dobrze zrobił bo administracja powinna reagować na takie sytuacje ale czy to oznacza że jest winny?

ja rozumiem i wiem że może i robił sobie jaja ale po co mu to było? Bo moim zdaniem jest to zwykła prowokacja z jego strony i takie pajacowanie serio nie powinno mieć miejsca. Nie sprzedał bo nie sprzedał fakt, ale nie czaje po co w ogóle zaczynał taki cyrk?
Ale sprawa jest już wyjaśniona, Po co to dalej ciągnąć?

Wiesz Drosiu irytuje mnie to że zaczęła się taka nagonka przeciw Arthurowi po tym jak ten cały cyrk wynikł ;C
Ja wiem, że źle zrobiłem za błąd przeprosiłem, i zapłaciłem :D . Ale Arthur sam decyduje za Siebie... Zamiast dogadać się z każdym po postu ucieka zarzucając różnym ludziom różne rzeczy. Też do niego nic nie mam. Poza żalem, że nie do końca zrozumiał o co chodziło mi w tej rozmowie.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

co do tej notki którą mi przypiąłeś kalahim, wiem o tym doskonale bo sam byłem w gronie tych "Graczy" :) było to poprzedniego dnia przed zamieszaniem.

I tak, masz rację rozmawialiśmy na temat handlu PSC itp. Drosiu brzmiał niesamowicie przekonująco :> Nie będę już tutaj nikogo oskarżał ani z nikim się kłócił bo ani do Ciebie ani Drosia ani też Arthura nie mam nic złego do powiedzienia całą waszą trójkę znam chociażby ze słyszenia i szanuje.

To będzie na tyle moich wypowiedzi tutaj. Możecie powiedzieć że gó**o wiem itp. no ale nie do końca ;// Bajoo

Kolego szkoda ,że ja prawka i bany mam tylko od Krula nie od ciebie . A ty byalkoo lizu lizu skończ :P

To Ty skończ pisać bez sensowne posty, byalko pisze sama prawdę a Ty zawsze swoje cisniesz

Nie, nie on ma racje dzis to gimby w Internecie rzadza jestem na to za stary S4 Iksdeszescdziesiatdziewiecpel <------ to co teraz stoi na Topie internetuf... przynajmnie probowalem.

Czekam na hejty here:

co do tej notki którą mi przypiąłeś kalahim, wiem o tym doskonale bo sam byłem w gronie tych "Graczy" :) było to poprzedniego dnia przed zamieszaniem.

I tak, masz rację rozmawialiśmy na temat handlu PSC itp. Drosiu brzmiał niesamowicie przekonująco :> Nie będę już tutaj nikogo oskarżał ani z nikim się kłócił bo ani do Ciebie ani Drosia ani też Arthura nie mam nic złego do powiedzienia całą waszą trójkę znam chociażby ze słyszenia i szanuje.

To będzie na tyle moich wypowiedzi tutaj. Możecie powiedzieć że gó**o wiem itp. no ale nie do końca ;// Bajoo

Tak więc nastepnym razem prosiłbym abyś nie oskarżał mnie a bardziej zaznajomił się z sytuacją.

Bo naprawdę jest to troche irytujące i po części niesprawiedliwe. 

• Administrator RCON

od 2017-04-20 00:18:22 do 2017-04-20 14:36:44 gracz nie montował niczego, w tym czasie było najwięcej speców, dlatego argument z sprawdzaniem doliczek w tym przypadku jest fałszywy.
Gracz odbierał twoje zachowanie jako próba udupienia i dobrze o tym wiedziałeś, nie był to powód naszej rozmowy.
Powodem naszej rozmowy było tzw. "tyranie" tego gracza, słowa te były kierowane w taki sposób aby gracz zrozumiał "Nic tu po tobie i tak nikt Cię nie lubi, zwłaszcza administracja więc będą Cię karać dlatego odejdź" i to nie pozostawia żadnych wątpliwości, powoływałeś się również na wysoki autorytet co tym bardziej miało na celu przekazanie że prędzej czy później stąd wyleci.

Widać że starasz się za wszelką cenę koloryzować fakty tak aby wyszło to na twoją korzyść, niestety, tak to nie działa.
Przypomina mi to pewnego dawnego Administratora RCON oraz jego "znajomego" dawnego Administratora (nicków nie wymienię) którzy działali dokładnie tak samo. ;) 

Hrydziu, skarga nie była żałosna, wszystko jest możliwe i bot (mało) ale również.
Każdy gracz ma prawo do napisania skargi jeżeli jest ona odpowiednio uzasadniona.
Nic mimo wszystko nie pozwala na takie traktowanie graczy.

Dziękuję, zamykam wątek bo nic z tej dyskusji nie wynika, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin