Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

cofam

R3m!ks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze dzieciaczku, nie dostałem mute tylko prawko

Po drugie:

Brak odegrania akcji RP podczas akcji SAMD, pominięcie mojej osoby w wypadku

??? XDXD Jakiej akcji RP

Po trzecie nie mam premium, i nie mam zamiaru go kupować

Po czwarte nie było to na służbie więc skończ płakać i zrób coś pożytecznego a nie ludzi chcesz ud****ć konfidencie 

Po piątek gdzie ss jak ty brzydko mówisz cwaniaku ? ;')

Ahh aż miło zobaczyć taką skargę siedząc w swojej własnej toalecie nawet ..... mi się odechciało ale przechodząc do senta rzeczy to zabrałem popcorn usiadłem na łóżku i rozpotrzolem intensywnie czytać twoją skargę już na samym początku (powodzie) prawie się poplakalem ze smiechu bo jeszcze nigdy tak bez seksownej skargi nie czytałem ????????

Powód napisania skargi: Brak odegrania akcji RP podczas akcji SAMD, pominięcie mojej osoby w wypadku a więc proszę podaj mi dowód gdzie owa pomoc nie została udzielona . Bo na tym ss nic takiego nie widzę a po za tym nie byliśmy na służbie więc nie musimy odgrywać Rp .. więc pierwsza sprawa wyjasniona powód napisania skargi nie słuszny @lock

Przejdźmy dalej to że dostaliśmy prawko czy muta czy to jest twój problem czy nasz ? Czy Ty masz to obowiązek zgłosić czy my ? Czytam tą skargę i zadajaje sobie 1 pytania jakie czeba mieć wielkie ucho żeby tak sprzedawać o 2 nocy gdzie serwer jest pusty ???? pomału już popcorn się kończy więc przejdźmy do rzeczy

Tak przyznaję się obrazalem go ale nie lubię jak ktoś tak strzela z ucha żeby tylko dupke podlizac komuś bo ruszyła rekrutacja na supka ???? A po za tym była 2 nocy poszliśmy odwalac nie było dużo osób na serwie może z 10 i robiliśmy to w miejscu oddalonym od centralnych miast ???????? NIKT NIE JEST IDEALNY KAŻDY CHCE SOBIE DO CZASU COŚ POROBIĆ oprosz Cb bo twoim hobby jest sprzedawanie wszystkich pokolei ????

SKARGĘ PROSZĘ ZAMKNĄĆ POWÓD JEST NIE SŁUSZNY I BEZ SENSOWNY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin