Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Żegnam was graczole.

Szumixooo03
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

I tak znam Cię najdłużej kalahim :) Pamiętam czasy ASAMD w październiku 2015 i kiedy się woziliśmy tymi starymi, fioletowymi odkurzaczami. Wszyscy odchodzą z starej ekipy, zostaję jeszcze tylko ja. Powiedziałem sobie że kiedy odejdę to pokaże ludziom jak to kiedyś wyglądało, ale jako iż ty mnie wyprzedziłeś daję ci na pamiątkę pare materiałów, obejrzyj je sobie i jak bedziesz chciał to będziesz mógl sobie zostawić gdzieś na dysku i kiedy będziesz robił tam porządek to przypomnisz sobie o starej ekipie, tej z którą zaczynałeś rozgrywkę. Trzymaj się kalahim.

Tego się nie spodziewałem. Liczyłem na to, że będziemy współpracować :P no cóż, dziękujemy za wszystko. Trzymaj się!

Ja tam moge współpracować ale teraz tak mniej oficjalnie XD

Do zobaczenia! Wracaj do nas jak najszybciej :D

PS. Jakbym potrzebował coś od ciebie to napiszę jak znajdziesz czas wiesz na co :)

Oki nie ma problemu ale jak coś w sobote wyjezdzam więc tak do poniedziałku będę jechał na miejsce XD

Nieee, kalahim. Jesteś naprawdę świetną osobą. Takich to ze świecą szukać. Będzie mi tu Ciebie bardzo brakowało. Podaj mi może na pw jakiś kontakt do Ciebie?

Pw to nie bardzo jak coś to na forum pisz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin