Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

ciąży mi to ale niestety...

DarkneZ.plac
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc komputer RIP 800zl naprawa a nie ma sensu naprawiać nowy za 3 miesiące może wytrzymam nie wiem... ale narazie odchodzę niestety. Ten serwer jest dla mnie czymś więcej niż grą. Poznałem wspaniałych ludzi, poszmieszkowałem troche i takie tam. Może wrócę kto wie? Ale nie ma co się martwić na forum będe często ;) Nie raz wejde u kolegi albo jakimś cudem komp zadziała... tak na koniec to Najlepszego i do zobaczenia...

Wrócę niebawem...

Jak jest czymś więcej niż grą to to się leczy, wyjdz na dwór za******a pogoda pośmigaj czymś w terenie.

Nie mowie ze jestem nalogowym grazem tylko ze naprawde lubie ten serwer a co do pogody to teraz codziennue offroad rowerem robie itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin