Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Modernizacja banku

DarkneZ.plac
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

W Offtopicu pisałem na temat podglądu u tunera ale to już przeszłość. Do rzeczy. Wiele skarg ma powód: Nie spłacenie rat. Może by dodać taki dodatek w banku SF gdzie można wpisać PID nick lub coś i kwotę jaką mam mu przelać. Opcja była by dostępna nawet gdy gracz byłby offline. Z takim skromnym dodatkiem pewnie nie było by tyle skarg a administracja miała by lżej a graze nie rwaliby włosów z głowy bo ktoś im kasy nie oddał. Oceniajcie pomysł w komentarzach ;)

Wiele skarg ma powód: Nie spłacenie rat.

I to wiele nie zmieni... Czy gracze naprawdę są na tyle głupi, żeby nie potrafić wysłać wiadomości na forum i tam umówić się kiedy wspólnie będą na serwerze?..

Nie musieliby sie umawiać, gdyby to zadzialalo Gracz wbija na serwa idzie do banku i robi przelew. I tyle

I to wiele nie zmieni... Czy gracze naprawdę są na tyle głupi, żeby nie potrafić wysłać wiadomości na forum i tam umówić się kiedy wspólnie będą na serwerze?..

Nie musieliby sie umawiać, gdyby to zadzialalo Gracz wbija na serwa idzie do banku i robi przelew. I tyle

Skoro nie potrafią się umawiać to nie potrafiliby ruszyć tyłka do banku. To nie jest jakaś super mega trudna umiejętność aby napisać "Mam kasę na ratę, mogę być koło xx:xx-xx:xx albo kiedyś tam o xx:xx, odpisz kiedy będzie Ci pasować."

Albo nawet bardziej upośledzone "Będę od xx do xx, mam kasę."

Skoro nie potrafią się umawiać to nie potrafiliby ruszyć tyłka do banku. To nie jest jakaś super mega trudna umiejętność aby napisać "Mam kasę na ratę, mogę być koło xx:xx-xx:xx albo kiedyś tam o xx:xx, odpisz kiedy będzie Ci pasować."

Albo nawet bardziej upośledzone "Będę od xx do xx, mam kasę."

Nie każdy ma czas aby byc w tym samym dniu xx co ten co ma oddac raty xx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin