Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o radę. W sprawie samochodu

Gumis*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Piszę to ponieważ w oko ostatnio wpadł mi samochód. Taki na wakacje i nie będzie pewnie często używany. Jest to BMW E46 320d Touring 136KM, na automatycznej skrzyni biegów. Chciałbym aby ktoś z was pomógł mi w dojrzewania się w wady tego samochodu. Jak i zalety. Silnik ten widziałem ma dobre opinie ALE jak ktoś wcześniej o niego dbał, o skrzyni czytałem to człowiek też gdzieś pisał że ten silnik i ta skrzynia to miód. Ja mam możliwość wzięcia tego samochodu od 2 właściciela. Sam sprowadził samochód z Niemiec i bmw te nie miało nigdy właściciela poniżej 40 lat. Więc proszę was o pomoc. Bo na BMW nie znam się. A tym bardziej na dieselach. Chciałbym wiedzieć czy ten diesel jest na pompę zwykłej czy na pompowtryskach.

Jeżeli ktoś w miarę ogarnięty mi to tutaj napisze. Kto zna się, miał styczność, albo sam posiada w rodzinie taki samochód i wie co z czym się łączy to niechyba się wypowie. 14 latków o zdanie nie pytam bo za krótko żyją żeby o budowę silnika go pytać. Także proszę o pomoc ale ludzi takich jakich opisałem wyżej. ;)

Mogę nawet zapłacić tutaj ( kilka tysięcy w mta ) za to jak ktoś mi da porządna radę. Z góry dzięki.

Samochód potrzebny na jazdy na wakacje i różne inne wyjazdy. A spokojna jazda mnie nie dotyczy. Dlatego patrzę na ten samochód bo mocy on nie ma. Więc jak ? Dobry czy zły. Prosiłem o wady i zalety tego że to w automacie i na jakim wtrysku on jest a nie opinie o automacie na temat spokojnej jazdy.

No wózek jest klasy średniej, wujo miał to dorzuce pięć groszy wadliwe jest zawieszenie, karoserię potrafi szybko dopaść ruda szma*a oraz układ elektryczny też troche wadliwy, auto jest w środku przestrzenne więc idealne dla rodzinki na moc wujo nie narzekał bo nawet fajnie się zbierał, mówiąc auto zasługuje na dobre 4, zależy ile chcesz za nie też dać.

Jak chcesz coś fajnego to równie dobrze możesz wziąć E46 2.0 na Rzędowej 6-tce (Benzyna) Posiadałem to auto i naprawdę świetnie się sprawowało ,przyspieszenie bardzo dobre komfort jazdy również. T w dieslu jest na pompie nie na pompowtryskach ,co oznacza ,że pompa będzie o wiele żywotniejsza :P

Jeżeli juz mowisz o wyjazdach to jest to bardzo dobry silnik ponieważ jest elastyczny i mało pali. A co do twojego stylu jazdy też nie jest najgorszy bo nie zapominajmy ze do diesel wiec ma sporo momentu obrotowego.

A w trasie o 200km/h bardzo go prosic nie będziesz musiał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin