Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Odejście by michalMonster

michalMonster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, a raczej żegnajcie! Nadszedł czas w którym trzeba się ostatecznie pożegnać. 

Grę zacząłem w lipcu 2015 roku, przegrałem tutaj prawie 350h, poznałem masę sympatycznych i pozytywnych ludzi, nie pamiętam już każdego.. niestety, lecz dziękuję za wspólnie spędzony czas każdemu! Serwer jest naprawdę najlepszym na platformie MTA i ukłony w stronę twórców, aktualnej administracji za trud i pracę włożoną w jego ulepszanie i dbanie, a nie jest to łatwą rzeczą. 

Pozwolę sobie wymienić kilka osób, przepraszam że nie wszystkie... za dużo was...

ZbyK - Prowadź dalej serwer i nie pozwól by upadł.

XQward - Pomagaj dalej przy serwerze i też nie pozwól by upadł.

Bolek - Rób dalej to co robiłeś, dodawaj nowe rzeczy.

DeltaRon - modeluj dalej dobrze Ci to wychodzi.

Mr.Pokemon - Widzimy się w poniedziałek.

WillSoon - Może kiedyś się spotkamy.

Jeśli o kimś zapomniałem - wybaczcie, sporo was było i nie pamiętam każdego ale każdego serdecznie pozdrawiam i życzę sukcesów w życiu, jak i tych wirtualnych wink.png

Jeszcze raz dziękuję i trzymajcie się wszyscy! 

PS: Od czasu do czasu na forum i serwer wpadnę, jeśli ktoś coś by chciał to zapraszam pw  happy.png 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin