Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[RCON] Prośba o UB na Mumble: BlackSkorpio69 zbanowany przez Baker

BlackSkorpio69
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: BlackSkorpio69
Powód zbanowania:  Zostałeś zbanowany oraz wykopany z serwera przez Baker z powodu Przebywanie na kanale frakcyjnym nie będąc w danej frakcji //TheTomson..
IP internetu, na który został nałożony ban: nie znam ...
Nick admina banującego Baker //thetomson
Opis bana: a wieć tak byłem na mumble rozmawiałem  potem wyszedłem na podwórko z psem na spacer   wracam po paru H chce wbic pogadac patrze ze  wywaliło mi mumble myślę ze nie miałem neta i zaraz się połączy ale patrze ze dostałem bana , za przeproszeniem ale kur.. za co  wie mze siedziałem gdzieś na dolnych kanałąch  prywatne tymczasowe publick na pewno nei frakcyjny tym bardziej ze wiem co oznacza wejscie na kanały frakcji bez zezwolenia  to są jakies cyrki ...
Coś od siebie: Nie wiem co się stalo chciałbym prosić o ub  i od razu odpowiadam na pytania tak to moj pierwszy ban na mm z tego co pamietam :/ 

Edytowane przez Hasiu.*
Dodanie do tytułu "[RCON]"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin