Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

A jednak..

Lukasz1393
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętne czasy TSA ze zbugowaną bazą koło areny 69, idealna baza na początek TSA :D

Zawsze było znakomicie, jak założyciel z współzałożycielem pracowali w frakcji - to trzeba przyznać - była dobra współpraca. Trzymaj się ziomeczku! I dzięki za szanse w TSA! ✋✌

Odrazu mówię, opuszczam 4life i nie przenoszę się na inny serwer, po prostu kończę z MTA.

:(

KNX- Cześć, przykro mi nadal, że nie chciałeś mnie dodać do SG4L.

Co Ty mówisz L1393?

Co oszukujesz? Chciałem Cię dodać, to robiłeś WIECZNIE fochy i mówiłeś, że NIE chcesz do tej grupki. Są na to logi. . . 

A proponowałem Ci rangę W ((tą samą co ja)) ze względu, że zaprosiłeś mnie po przez serwer F** po przez czat L na otwarcie 2-giej edycji 4Lifa.

Pisaliśmy tam na L chwilę przed godziną 20:00 dnia 27.03.2015 - otwarciu 4Lifa po raz 2-gi.

Dzięki Tobie mam PID 63 - bardzo mały.

Teraz w pożegnaniu zmieniasz zdania.

Zmienny jesteś jak kobieta, masz sprytny mózg. :D

Trzymaj się. Powodzenia w Twoim życiu.

KNX... Zamknij się chociaż na chwile, proszę Cię.

Pamiętne czasy TSA ze zbugowaną bazą koło areny 69, idealna baza na początek TSA :D

Zawsze było znakomicie, jak założyciel z współzałożycielem pracowali w frakcji - to trzeba przyznać - była dobra współpraca. Trzymaj się ziomeczku! I dzięki za szanse w TSA! ✋✌

A to prawda, wtedy było świetnie.. no ale...czasu nie cofniesz jak to mówią. ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin