Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie Siemaneczko ziomeczki - polaczkos

polaczkos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemaneczko ziomeczki witam się z wami po raz ostatni wiem ze dawno mnie tu nie było lecz wiąże z tym serwerem wspomnienia i nie wypada odejść z MTA bez pożegnania tak dobrego serwera jak ten. 

Na sam początek powiem wam że nigdy nie zapomnę takiej atmosfery jak tu była i dalej jest, jest po prostu wspaniała. W administracji są fajne osoby ale i za którymi nie przepadam lecz to nie ważnie. Oczywiście chcę się z wami pożegnać z każdym graczem który tworzył kiedyś i tworzy teraz tą atmosferę. I przechodzimy do ostatniej cześć którą jest pożegnanie wiec zaczniemy od początku czyli od 

-Jednego z Założyciela oraz pomysłodawcą tego projektu czyli @Nex'a z którym się poznałem na innym serwerze i dał mi dostęp kiedy było jeszcze hasło na serwerze a serwer się inaczej nazywał a nazywał się jak organizacja na innym serwerze, byłeś spoko i zawsze cię lubiałem i wydaje mi się ze zawsze się dogadywaliśmy.

-Druga osoba jest to Drugi Założyciel i pomysłodawca czyli @XQward z tobą najbardziej się dogadywałem i najbardziej lubiałem z administracji RCON :* i będzie mi brakować rozmów z tobą na mumble gdzie zawsze było śmiesznie i wesoło :D Niestety to już koniec może kiedyś jeszcze pogadamy. Oczywiście brakowało mi zawsze i będzie brakować takich zabaw jak wtedy kiedy był freeroam na serwerze te stare czasy były tak wspaniałe :D

-Teraz @IWanted tak samo pamiętam cie jeszcze za czasów freeroam na serwerze i też będzie mi ciebie brakować, może czasem się kłóciliśmy lecz tak zawsze było zabawnie oraz dalej pamięta mojego 1 bana od ciebie na serwerze koło Tune gdzie pracował @Nex na pierwszej edycji tam gdzie były kiedyś koszary PSP 

-ok jak jesteśmy przy PSP to nie mogę pominąć @pepepika chyba dobrze zapamiętałem nick który mnie jako pierwszy dał mi szansę w PSP i dziękuję mu za to ponieważ tej szansy nie zmarnowałem i potem tylko chyba miesiąc może 2 musiałem 2 raz napisał i od tamtego czasu ciągle już byłem w PSP aka DES aka SAFD i może coś jeszcze ale tylko te 3 pamiętam 

- oczywiście pamiętam swoje pierwsze ćwiczenia z PSP które prowadziła @Nalshee i pamiętam jak była nie śmiała i nie chciała mówić na mumble ale jakoś się udało ją przekonać te starte czasy dobrze sobie tak powspominać :D Z @Nalshee bawiłem się znakomicie od samego początku bardzo ją lubiałem lecz niestety odeszła z serwera i po jakimś czasie kontakt się nawet na fb zerwał niestety :( 

Dobra koncze z tą prehistorią i zaczynam te bliższe czasy omawiać a dokładniej 

@Zbyk - Ciebie pamiętam od dawna lecz nie od samego początku wiem ze się nie lubiliśmy lecz doceniam się że działasz na rzecz serwera i go rozwijasz :D 

@Bartecky - Osoba ty jako jedyny doceniłeś mnie w PSP i dałeś mi awans nawet chyba o 2 stopnie jeśli się nie mylę pierwszy awans był od @nex'a jak jeszcze prowadził PSP ale wracając do ciebie to też fajnie się z tobą odwalało tak samo jak z @XQwardem :D nie za pomnę tych czasów :D 

@Bolek. - Pamiętam jak jakiś czas temu chciałeś kupić ode mnie mananke z id 997 i chciałeś przerobić sobie na radiowóz a ja się nie zgodziłem za bardzo duża sumę pieniędzy na serwerze to ja na pewno zapamietam

Czekajcie czekajcie zapomniałem o @ZMK który na serwerze też był od początku i był RCON lecz niestety został wyrzucony :( lecz ja pamiętam jak pomagałem mu przy robieniu chatu lokalnego pamiętam że pomagałem mu wtedy przy KGP w LV tego tez nie zapomnę.

Oczywiście też chcę pożegnać PSP akaDES akaSAFD bo to jest coś co pochłonęło mi najwięcej czasu na serwerze dziękuję ze to ile się tam nauczyłem :D 

Oczywiście mógłbym tu jeszcze dużo osób wypisać lecz komu by się chciało to czytać wiec żegna się z wami mam nadzieje ze się jeszcze spotkamy a na koniec powiem wam 

siemaneczko ziomeczki do kolejnego :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin