Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Godzina W Pamiętamy !

CiasteK*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Adik ogarnij się już jesteśmy zwykłymi ludźmi, którzy patriotyzm próbują wykonywać, niby tylko pisanie ale wspomniane wydarzenie jest więc nie rozumiem twojego bólu du*y do świata o to, że ktoś o tym pomyślał i nie byłeś to ty.

Patriotyzm... W każdy mieście są praktycznie zaniedbane groby jakichś żołnierzy, więc zamiast pisać takie coś na forum o tematyce gry, można iść i zadbać o ten grób.

Chciałbym to skończyć :)

W moim odczuciu nie są zaniedbane w samej Warszawie znajduje się bodajże 7 cmentarzy żołnierzy ( nie tylko Polskich ) i parę miałem czas odwiedzić, według mnie wszystkie były zadbane podobnie z cmentarzem w Wrocławiu żołnierzy Polskich oraz z zagranicznym cmentarzem żołnierzy Polskich we Lwowie. Nie jestem historykiem, jestem zwykłym szarym człowiekiem ale jednak potrafię takie rzeczy zapamiętać. ( Taka ciekawostka we Lwowie cmentarz odnawia Polska firma zajmująca się odnową grobów ).

Warszawa, Wrocław , Lwów to dosyć duże miasta i tam się o to dba. Ja mieszkam w mniejszym i gdyby harcerze nie sprzątali raz na jakiś czas tych grobów to raczej byłby w opłakanym stanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin