Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na Vesp3r i Rozjechaniec napisana przez StiV aka VisteR

VisteR.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego*: StiV aka VisteR

Nick chwalonego*: Vesp3r i Rozjechaniec

Powód pochwały*: SSSUUPER RP

Opis zdarzenia:  A więc tak wraz z graczem CysieX wpadliśmy na pomysł, aby zrobić jakąś akcje, bo strasznie nudno jest na serwerze. Dojechaliśmy do dzielnicy Kings i ja chciałem luknąć nowe sklepy itd. CysieX natomiast jak to CysieX poszedł do sklepu z alkocholem i od tego momentu zaczęła się akcja. Zadzwoniłem po SAPD'y , że CysieX prowadzi samochód po pijanemu, potem cysieX pojechał na jakieś opuszczone lasy i stracił panowanie nad kierownicą wezwaliśmy służby mundurowe, najpierw przyjechały SAFD'y, a potem SAMDY i SAPDY,  ci lekarze co wymieniłem wyżej bardzo szybko przystąpili do działań, z racji tego, że nie miałem oddechu ani tętna musieli mi zrobić RKO, po czym odzyskałem czynności życiowe. Następnie zajęli się moimi ranami, a potem przewieźli mnie samolotem do szpitala, tam wykonali mi badania itp. Wykryto u mnie "Metadon" bodajże jakiś narkotyk. Następnie Vesp3r zawiózł mnie karetką na przesłuchanie, ponieważ miałem złamane nogi. Dobra akcja panowie, szacun :)

Data zdarzenia*: 25/08/2017 ok. 00:00-01:00

Świadek: CysieX, Jojtek01, KuboxPL, Blackskorpio69, GarnekPL...

Dowód w postaci ss'ów lub logów*: http://imgur.com/a/nVV6B

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin