Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: <Expikk7> zbanowany przez <SP3NSER>.

Grek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: Expikk7
Powód zbanowaniaSiedzenie na kanałach frakcyjnych bez pozwolenia oraz omijanie bana
IP internetu, na który został nałożony ban: Podam na priv ip 2 komputerów.
Nick admina banującego: SP3NSER/Borek.
Opis bana:Siedziałem na służbie w SARA.Nagle ci moś odwaliło i zacząłem odwalać na służbie.Potem przyszedł zarząd SARA i kazali mi opuścić kanał,ale ja siedziałem uparty na kanale aż w końcu dostałem bana na mumble.Gdy dostałem ub w grze postanowiłem napisać powrót do TSA.W tedy kompletnie zapomniałem,że mam bana na mumble.Gdy chciałem wbić na służbę nie mogłem wbić na mumble,patrze mam bana.Nie wiedziałem w tedy,że ban na mumble jest że ban jest na zawsze dlatego postanowiłem wbić na mumble na telefonie a potem zacząłem wbijać na laptopie ponieważ miałem nadzieję że do końca bana mnie nikt nie nakryje i sprawa ucichnie jednak się mylłem.
Coś od siebie: Chciał bym dostać ub ponieważ zależy mi na byciu we frakcji.Bardzo przepraszam całą frakcję SARA.

Pozdrawiam 

Expikk7

Przepraszasz frakcję SARA. A co z przeprosinami dla zarządu TSA którego nawet nie poinformowałeś o tym, że masz bana ? Rozmawiałem o tym z ciachem i nic o tym nie wiedział. Prosiłbym go o wypowiedź tutaj. Jeśli on będzie skłonny dać ci szanse i zobaczę twoje przeprosiny to jestem skłonny zaoferować UB

Powiem ci odrazu ze nie ładnie się zachowałeś kłamiąc mi w zywe oczy, jest mi bardzo przykro z tego powodu myślałem ze jesteś uczciwy i przyznasz się mi odrazu ze coś jest nie tak :/ No mam nadzieje ze to się już nigdy nie powtórzy z tym okłamywaniem ludzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin