Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ciężarówka by MajsterPan

MajsterPan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga! Nowsza wersja!

Wprowadzone zmiany:
- Dodanie oznaczeń ADR (czerwony znak informuje o łatwopalnej cieczy, pomarańczowy znak informuje o przewożonym materiale w tym przypadku to oznaczenie oznacza benzynę).
- Dodanie loga frakcji na ciężarówce oraz pace.

Zdjęcia:

f3WWlMm.jpg
gDgZ1CW.jpg
F2DeToG.jpg
8qKrG96.jpg
OroEtZY.jpg

Planowane zmiany:
- Przesunięcie pługu śnieżnego aby ciężarówka była bardziej zwarta (zmiana nie jest w 100% pewna)
- Dodanie więcej oznaczeń ADR (zmiana nie jest na 100% pewna)

Zapraszam do pisania propozycji zmian oraz oceniania aktualnej wersji

- Brak paliwa w pojezdzie (0 litrów) i koszt 5 litrów byłby droższy 2x niż na stacji. SARA specjalnie namęczy się, aby ułatwić graczowi daną sytuację (support nie musiałby teleportować pojazdów na stację,

To by było bardzo dobre rozwiązanie dla nas, bo aktualnie musimy holować takie pojazdy na stację i nie zawsze da się je tankować (jakieś bugi) i pomagać musi Support/Administrator, a dzięki temu problemy by znikły.

Oczywiście tylko benzyna, a nie LPG.

Moim zdaniem odpada, czy jak tobie się skończy benzyna w fajowozie to podbijasz do cysterny i się podłączasz? Wątpię, ciśnienie z jakim jest podawane paliwo jest tak duże, że śmiało mogę stwierdzic, że rozwaliło by bak :)

Co do cysterny to mam adzieje, że jeżeli był bywprowadzona, to będziecie wiedzieli co oznaczają dane tabliczki adr :) nadal postuluje nad usunięciem uchwytu od pługu z cysterny, jeżeli byście chcieli przewozić LPG przydał by się dodatkowy płaszcz ochronny na górnej części ciezarowki.A co do samego pojazdu, nie dało by się tego zrobić jako ciągnika siodłowego z naczepa, tyle, że naczepa musiała by chyba być "stała" bo z tego co wiem występują z nią podobne bugi jak z holownikami. Co do pługu jak byś dał radę wymodelować w tej jak to się mówi potocznie " wannie" piachu z solą? Póki co to jeszcze daleko do tego co by zadowoliło mnie w 100% xdddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin