Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Połączenie PC z TV

MajsterPan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, ostatnio złożyłem PC i chcę go podłączyć do tv żeby tv był jako monitor no i taki problem się pojawił, że nie działa. Próbowałem różnych rzeczy i doszedłem do tego że:

Aby to działało muszę podpiąć pc do tv LG i włączyć pc

Jak na tv LG pojawi się obraz mogę przepiąć PC na tv które chce używać jako monitor

No ale to nie ma sensu ciągle tak robić więc pytam czy ktoś wie jak to naprawić tak aby komputer po włączeniu od razu przesyłał obraz na tv które chce używać jako monitor.

Pozdrawiam:)

Dobra mam już rozwiązanie aczkolwiek nie jest dobre w 100%. Zaktualizowałem sterowniki i narazie jest tak ze gdy włącze komputer to obraz się nie wyświetla ale jak włączy się Windows to już działa. Wiec póki nie kupię monitora to żeby zrobić coś w biosie będę musiał podpinać kompa to innego tv.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin