Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na CiasteK*

batycki
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego*:

Nick oskarżonego*: CiasteK*

Powód skargi*: Nieumiejętne wykonywanie zawodu.

Opis zdarzenia*: Był sobie wypadek, w którym złamałem rękę, straciłem przytomność srutututu co widać w logach. Po wszystkim oskarżony napisał, że mój stan był w normie (?). Człowiek mu umiera a ten, że w normie wszystko. Jak się go zapytałem jakim cudem jestem w normie to napisał, że nie będzie prowadzić swojego pseudo RP.

Data zdarzenia*: 20-10-2017

Dowody w postaci logów:

Wyciąłem te najważniejsze.

[2017-10-20 15:45:52] [Output] : CiasteK* [57]: Halo pogotowie ratunkowe  Słyszy mnie pan/pani ?

[2017-10-20 15:46:09] [Output] : *AKCJA RP* Poszk. nieprzytomny, widoczne rozcięcie na łuku brwiowym oraz obdarcia na rękach. (Arczi.)

[2017-10-20 15:48:03] [Output] : *AKCJA RP* Oddech bardzo płytki. (Arczi.)

[2017-10-20 15:49:08] [Output] : *AKCJA RP* Złamanie prawej ręki, naciągnięcie mięśni lewej. (Arczi.)

[2017-10-20 15:49:19] [Output] : *AKCJA RP* naderwanie* (Arczi.)

[2017-10-20 15:49:32] [Output] : CiasteK* [57]: Złamanie otwarte ?

[2017-10-20 15:49:47] [Output] : *AKCJA RP* złamanie zamknięte. (Arczi.)

[2017-10-20 15:52:02] [Output] : CiasteK* [57]: Stan poszk. w normie 

[2017-10-20 15:53:14] [Output] : CiasteK* [57]: SAPD przepraszamy ale nie będziemy prowadzić Rp

Niestety aktualnie najwcześniejsze logi mam z godziny 17:13 tamtego dnia. Zaraz jakichś SS'ów poszukam.

W dniu 24.10.2017 o 13:28, CiasteK* napisał:

Witam, dlaczego nie wkleiłeś logów jak napisałeś że stan jest w normie hmm ? Więc dlatego napisałem pracownikowi SAPD że jeste wszystko w normie to wszystko o de mnie dziękuje.

Miałem tętno w normie tylko. "Nie będziemy prowadzić RP"

kY4r4tB.png

TRUx0zv.png

Tylko to posiadam.

W dniu 26.10.2017 o 13:20, VEENQ napisał:

W takim razie CiasteK, dlaczego stwierdziłeś, że nie będziesz wykonywał RP?

Chyba dlatego że napisałem mu że jak tak ma to wyglądać to ja podziękuję, bo ja mu umieram a on że stan w normie.

Decyzją Głównego zarządu oraz Zarządu, zostają Ci cofnięte egzaminy (praktyczne oraz teoretyczne). To, że gracz zwraca uwagę, nie jest niczym złym. Skoro robisz proste błędy, których nie powinieneś robić to nie dziw się, że ktoś zwraca uwagę twojej osobie. Na zaliczenie egzaminu masz 7 dni, jeżeli nie zaliczysz/nie przystąpisz do owego egzaminu, zostaniesz zwolniony.

Taka kara byłaby nadana, gdyby pracownik nie odszedł z powodu owej skargi.

@C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin