Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

na mnie przyszedł czas...

GREGORY.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a więc żegnamy GR3GORY $$GR3GORY$$ witamy nowego ja (zmieniam nick) proszę po zawieszeniu napisać że odchodzę mam dużo czasu na zrozumienie może kiedyś wrócę do was mordy na suppa wiem że dużo już spierd... dużo zrobiłem.

pozd. wszystkich graczy i administracje 4life <3

Zacznij od słownika - Twoja ortografia na tym forum mnie zżera. Nikt tyle błędów nie popełnia na tym forum co Ty. A później pogadamy o powyższym.

Zacznij od wstawiania przecinków przed: że, a, bo.

Zabronisz mu? 

papa gregory wogule ten kaeniks nie umje ortografi i sam pefnie nie umie slownika ortogroficznego i papa i pozdruw mame i weś powiec tatowi rzeby mi te 10 zł odał bo mi wisi za te palószki  w magdonaldzie.

Papa gregory <3 Nigdy nie zapomne allah akbar jak przeleciałem nad toba moim buffkiem <3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zacznij od słownika - Twoja ortografia na tym forum mnie zżera. Nikt tyle błędów nie popełnia na tym forum co Ty. A później pogadamy o powyższym.

Zacznij od wstawiania przecinków przed: że, a, bo.

ja na twoje błędy nie patrze pisząc to pisałem na fb i grałem ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin