Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Screeny z innych Gier :>

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mamusia mówiła żebym po nocy się nie szwendał i żebym nie jeździł autobusem. Bo mnie okradną.

Cóż... Mamusi się nie posłuchałem, i to nawet dobrze, bo miałem okazje przejechać się linią nocną 553 "Ustronna - Rokicinska"

I chyba miałem trochę szczęścia, bo nikt mnie nawet nie okradł, a ni nie napadł. Także Mamusia będzie ze mnie dumna.

A moją maszyną na dziś jest już każdemu dobrze znany MAN A10 NL252, ze skrzynią biegów ZF.
ohmIOjF.png
Gj95gw7.png

Mamusia jednak nie była ze mnie dumna, po ostatnim kursie.

Ale i tak się drugi raz nie posłuchałem, i to nawet dobrze, ponieważ miałem okazje ponownie przejechać się na linii nocnej, a tym razem na linii 581 "Złotokłos - Skolwin".
I ponownie MAN'em, ale nie tym starszym tylko: MAN A26 NL313, czyli 15-metrowy autobus, ze skrzynią biegów ZF, oraz ze drzwiami odskokowo-przesuwnymi. 
I ogółem mi się holender jasny nie przyjemnie prowadziło to dziadostwo.
Gdzieś, gdzie nie gdzie, co chwila coś czułem że o krawężnik zahaczałem na zakręcie. I też miałem nie raz przypadek, że problem ze hamowaniem miałem.
No generalnie, drugi raz nie chciałbym się tym przejechać, i ogółem żadnym innym 15-metrowym nie chciałbym.
Bardziej przyzwyczajony i nauczony jestem do 18m, czy 12m i krótsze.

FgBrq1P.png
CYxt1EW.png
KTNMAhQ.png
P1e1kQe.png

A tu takie małe zebranie MAN'ów miałem, ale niestety udało mi się uchwycić tylko mnie i kolegę z fachu, ale było nas tam chyba z 5.
H47HXJ1.png

BAD ENDING:
Mamusia jednak znów nie była ze mnie dumna że po nocy się szwendałem po ulicach, i autobusem jeździłem.

Ale i tak ponownie się jej nie posłuchałem :)

Nocna linia 691 "Stróża Ludwików - Przęsocin".
A moim autobusem i OSTRO katowanym autobusem dziś, jest: NEOPLAN N4016, ze skrzynią biegów ZF.
A dlaczego OSTRO katowanym? Bo za każdym razem gdy wyjeżdżam z miasta, to co chwila opóźnienie 3 minut mam, także...

RvIrcI9.png
7WNrKF8.png
QXht4fH.png
d5qxQbV.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin