Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Odejście - Akvez.

Akvez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Akvez napisał:

Boże... ratuj mnie przed debilam* 

Co może wiedzieć taki no-name jak ty?

Co mam do powiedzenia taki no-name??? A takie że widać że masz faktyczny ból tyłka przez to że taki d**** z SAPD zaczyna ci grunt pod nogami zabierać swoimi tekstami, po drugie jak można sb załatwiać PSC xDDDDD i to jeszcze na medium z 4life, albo ktoś podkablował bo może masz kreta w znajo, to zasługuje na złotą maline NSA :P . Po trzecie nie jakiś d****, czy no-name bo duża liczba ludzi z administracji jaki tych co teraz nie są w niej mnie zna :P miałeś pecha po prostu że mnie nie znasz tyle. Po czwarte za cb SARA zeszła w potężny dołek i patlogie, pracowanicy zamiast na lawetach śmigać bo nie było żadnej to byli we czterech w jednym perku na patrolu, SARA nie jest od patrolu :P.

Pozdrawiam st. sierżant krupniok200

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin