Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na BartusieQ

dv.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze ja się nie śmieje tylko pisze na żarty, bo wiem, że wy jesteście moimi kumplami nie wiem jak wy o mnie sądzicie

Odwalanoe to jest specjalnie coś zrobienie a nie za przeczyna lagow 

@Pitu112 tak jestem młody i g**pi tak sadze po tym przeczytaniu i nie jedno w życiu zobaczę 

@Tata_Only*998 tak masz racje nie powinismy wyprzedzać GBA gdy jechało na Alarmach No, ale to jest gra 

@VEENQ Drogi Dyrektorze zrób to co uważasz ja przyjmę na klatę 

Ja na dziś końce Dobranoc, kolorowych 

Po dość dużym namyśle, po dokładnym przeanalizowaniu ss'ów, wypowiedzi świadków oraz oskarżonego, doszedłem do wniosku że nie ma opcji, że dostałeś laga... Po każdym lagu, powinno Cię cofnąć do miejsca w którym byłeś przed lagiem. Rzeczywiście, taranowania ani pitowania nie było, ponieważ jeżeli przeanalizujemy 3 ss'y, to dokładnie widać, że na 3 "wylądowałeś" na ziemie po locie karetką. Tak czy owak, jest to totalny brak poszanowania do pojazdu służbowego. Następnym razem pamiętaj, jeżeli GBA, bądź też inny pojazd, staje się pojazdem uprzywilejowanym, to nie staraj się wyprzedzać, pokazywać swoją "większość" pokazując vmax, tylko zachowaj bezpieczną odległość od takiego pojazdu. Zostajesz ukarany zawieszeniem, tym samym zostaje Ci odebrana szansa na awans na najbliższym spotkaniu.

@Spartakus, następnym razem zwróć uwagę koledze z karetki.

@C

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin