Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na BartusieQ

dv.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego*:dv

Nick oskarżonego*:BartusieQ

Powód skargi*:Odwalanie karetką

Opis zdarzenia*:Więc tak - zastęp SAFD jechał alarmowo na wezwanie. Ww. osobnik zaczął sobie śmieszkować i taranować, jeździć wokół jak głupi karetką. Dużo tu do opowiadania chyba nie ma ;) 

Data zdarzenia*:18.12.2017 (poniedziałek), godziny nie pamiętam 

Świadek:Dolandil(twórca ss), Sativa

Dowód w postaci ss'ów lub logów*: https://imgur.com/a/CsX2Q https://imgur.com/a/HwjDS https://imgur.com/a/iMvNa

No to tak, może i "trochę" odwalałem ale wtedy jak widać na ss. Miałem dość mocnego laga. Co prawda jeździłem za nimi ale nawet ich nie drasnąłem. Jeśli was staranowalem, uszkodzilem pojazd prosze ukazać ss.

Myślę że wszystko to co miałem do powiedzenia, powiedziałem.

Dziękuję ;)

@VEENQ po poraził żebym się wypowiedział. 

Więc, tak jechałem z BartusieQ na patrol No V-maxem bo autostrada SAFD chyba jechali na pożar nie wiem, ale mniejsza BartusieQ chciał ich wyprzedzić nie miał jak bo JRG jechała środkiem lub lewym pasem, więc @BartusieQ pojechał prawym i dostał laga go wyrzuciło na skałe a co za tym idzie, że zrobił beczkę. Jeśli chodzi o taran chyba takiego nie było a jeśli tak to mogę nawet zapłacić. 

PS pisze z telefonu

Jak ci to powiedzieć ja np. Pisze good bay gdy kogoś wyprzedzam O to nam chodził nikogo nie pitowalismy a ni nie chcieliśmy nie widać na tym ss drugim jak kolega leży na dachu, ponieważ wleciał przez laga na skaly i później zrobił tzw półbeczke czyli obrócił się o 180   

Ale tez JRG powinno jechać prawa stroną a nie środkiem lub lewym pasem wiem, że alarmowe, ale widziałeś żeby OSP czy PSP jechało cała droga  jak nikogo nie ma na drodze ;)

ps Ja was SAFD szanuje i nie chce mieć wrogów Sry za błędy ale pisze na telefonie

Dv, skoro nie wiesz jak było to poco piszesz. Ja ci nie zabraniam sie wypowiadać ani nic. Ale jesli wedlug ciebie leze obrocony bo zrobilem beczkę jak spadelm z tej skaly to wynik taranu....

Prosil bym tutaj o wypowiedź obstawy pojazdu. Którego niby "taranowalismy, pitowalismy itd".

Jechałem lewą stroną drogi ,ponieważ to ja pierwsze was wyprzedziłem jadąc na pożar. Wy natomiast widząc ,że was wyprzedzamy zaczęliście się śmiać ,że jesteśmy wolni i zaczęliście nas "ścigać" po czym było "dachowanie".Swoją drogą mając laga na prostej auto skręciło Ci na skały ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin