Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kuba0, Headshot, Hitty

hoopak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: hoopak
Nick oskarżonych: Hitty, Kuba0, Headshot
Powód skargi: Niewykonywanie obowiązków członka SAMD
Opis zdarzenia: Dziś około 16:10 poprosiłem o pomoc SAMD - na pw do Bochy (pominę to jak odpowiedział...) oraz na /112. Po chwili dostałem od Bochy informację, że pomoc w drodze. Następnie obok mnie jadąc Sultanem zatrzymał się Hitty, nie wysiadł, nie zaczął RP, stał i patrzył. Po chwili odjechał. Następnie dostałem informację, że jednak nikt nie przyjedzie do poszkodowanego, ponieważ nie ma z kim pojechać. Pozostali członkowie SAMD, tj Kuba0 oraz Headshot zajmowali się zabawą GOPRem, co zostało potwierdzone przez członka Administracji. Hitty w tym czasie jeździł Sultanem. W związku z tym składam skargę na w/w pracowników. Istotą frakcji jest reakcja na zdarzenia i RP graczy, jeśli zaś nawet członek zarządu nie jest tym zainteresowany, to coś jest bardzo nie tak. Nie zarzucam za to nic graczowi o nicku Bocha - chłopak chciał przyjechać, tylko nie miał z kim.
Data zdarzenia: 22.12.2017
Dowód w postaci ss'ów lub logówhttps://imgur.com/a/pzjSi

Tak jest to przedstawione na ss'ach, jak wspomniałeś istotą SAMD jest to, aby ratować życie innych ludzi w tym przypadku graczy którzy odgrywają RP. Co do HiTTI'ego nwm dlaczego zatrzymał się i Ci nie pomógł. Proszę oskarżonych o wypowiedź. Jeżeli nie wypowiecie się w ciągu 24 h zostajecie zawieszeni na 7 dni.

Jako oskarżony się wypowiem, dowiedziałem się o wypadku, więc stwierdziłem, że pojadę za karetką w której siedział BOCHA i ktoś jeszcze (szczerzę mówiąc nie pamiętam nicków na pewno 3 osobowa załoga). Powiedziano mi tylko, że jest to wypadek na spawnie, zgubiłem karetkę jadą za nimi ponieważ nie jechałem jakoś szczególnie szybko ponieważ miałem włączone tylko sygnały świetlne. Dojechałem do spawny SF2 po czym wszedłem na kanał frakcyjny i dowiedziałem się, że chłopaki cofnęli na bazę, ponieważ dwójka z nich musiała kończyć i nie mieli składu wyjazdowego. Jak już byłem na sprawnie SF 1 dojechałem tam i po prostu nie zidentyfikowałem cię, że to ty jesteś poszkodowanym. Po czym stwierdziłem, że jeśli karetka i tak nie jedzie, wrócę na bazę, bo tak jak mówiłem chciałem się przyjrzeć ich RP. Co do chatu, nie zauważyłem go, po prostu. Możesz mi uwierzyć lub nie. Myślę, że wiesz, że takie sytuacje się zdarzają i po prostu można czegoś nie zauważyć. Co do innych nie będę zabierał głosu. 

Jest pisana na mnie skarga więc sie wypowiadam.

Po 1. Jak napisałeś do mnie na /pm odpowiedziałem abyś napisał pod /112.

Po 2. Jak napisałeś zorganizowałem 3 osobowy skład, niestety w okolicy spawnu 2 z nas zakończyło nagle służbę. W regulaminie jast wyraźnie napisane że nie mogę sam jechać na wypadek więc napisałem do Ciebie na /pm że nie dam rady przyjechać.

Po 3. Gdybym miał skład to bym na 100% przyjechał i udzielił ci pomocy ponieważ zawsze staram sie odgrywać RP jeśli gracze tego chcą.

2 minuty temu, BOCHA. napisał:

Jest pisana na mnie skarga więc sie wypowiadam.

Po 1. Jak napisałeś do mnie na /pm odpowiedziałem abyś napisał pod /112.

Po 2. Jak napisałeś zorganizowałem 3 osobowy skład, niestety w okolicy spawnu 2 z nas zakończyło nagle służbę. W regulaminie jast wyraźnie napisane że nie mogę sam jechać na wypadek więc napisałem do Ciebie na /pm że nie dam rady przyjechać.

Po 3. Gdybym miał skład to bym na 100% przyjechał i udzielił ci pomocy ponieważ zawsze staram sie odgrywać RP jeśli gracze tego chcą.

Dobra Bocha ale czemu nic nam nie powiedziałeś...ja z chęcią odgrywam RP i cała frakcja o tym wie.

3 minuty temu, kuba0 napisał:

Dobra Bocha ale czemu nic nam nie powiedziałeś...ja z chęcią odgrywam RP i cała frakcja o tym wie.

Ja też bym bardzo chętnie odegrał RP, niestety miałem problem z internetem

1 minutę temu, kuba0 napisał:

Teraz pytanie do @BOCHA. to jaką ty ekipę zorganizowałeś.

Na wypadek pojechałem z @iwo11 i @OlusekMarian

2 minuty temu, Niuniek napisał:

BOCHA, dlaczego nie poinformowałeś chłopaków o tym, aby zeszli z GOPR i pojechali na wypadek ?

Byli na patrolu pieszym i na pewno by im to chwile zajęło, a ja miałem dosyć sport problem z internetem. Po moim przybyciu na bazę miałem miałem networka przez co wywaliło mnie z serwera i komunikatora głosowego Mumble.

Mam pozwolenie na wypowiedz. To tak @HiTTY mówisz że jechałeś za karetką i po jakimś czasie ich "Zgubiłeś" Jechałem za karetką od samego szpitala, i ani ciebie ani żadnego Sultana zarządowego nie widziałem. 

Praktycznie w połowie drogi ( Koło King's ) @iwo11 musiał pilnie kończyć. A jak dobrze pamiętam było was 3 w karetce.

To dokładnie nie wiem czemu nie pojechaliście na ten wypadek, a tak jeżeli dwóch musiało kończyć to sam @HiTTY mogłeś wrócić zarządówką na baze i pojechać razem z @BOCHA. Na wypadek, a nie za przeproszeniem "Tępić tego Sultana"

To wszystko.

EDIT// I tak jednym zdaniem @HiTTY lecisz w chu..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin