Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kupię coś do 300k ! @Lock

Elmo36
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, NiKoX napisał:

SuperGT 1.8, 2700przeb, fele, up1/2 ?

Siemano,pisałeś pod moim postem o twoim super GT,to teraz ja tu krutko coś napisze-miałem super GT i jest strasznie drogi w naprawie dziwnie się prowadzi(wpada w dziwne poślizgi),głupie cjfallo czy premier z upem jedzie tyle samo.Jest ogólnie małe zainteresowanie tym modelem i widziałem jakie oferty ci składali pod postem xd 200k-230k no i nie ma za dużo do tuningu,a twój nie ma lpg i pali tyle co lokomotywa.Dlatego ja oferuje 275k w gotóweczce ! Nie żadne wymiany tylko normalnie mam kasę ;)  napisał bym na pw ale nie moge

6 godzin temu, Elmo36 napisał:

Siemano,pisałeś pod moim postem o twoim super GT,to teraz ja tu krutko coś napisze-miałem super GT i jest strasznie drogi w naprawie dziwnie się prowadzi(wpada w dziwne poślizgi),głupie cjfallo czy premier z upem jedzie tyle samo.Jest ogólnie małe zainteresowanie tym modelem i widziałem jakie oferty ci składali pod postem xd 200k-230k no i nie ma za dużo do tuningu,a twój nie ma lpg i pali tyle co lokomotywa.Dlatego ja oferuje 275k w gotóweczce ! Nie żadne wymiany tylko normalnie mam kasę ;)  napisał bym na pw ale nie moge

Ehhh dosyć mądra oferta ale może inną cenę? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin