Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prosty Panel Logowania (grafika)

AksYz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, AksYz napisał:

Nie wiem gdzie tam widzisz coś krzywego, przyciski specjalnie zostały zrobione bardziej na prawą stronę a całość została odmierzona od linijki ;)

Przycisk od zapamiętaj hasło nie jest równo z napisem, a jeśli chciałeś, aby był większy, to powinieneś wyśrodkować go z napisem. Gui jest krzywo gumką pociągnięte - chyba że to był taki zamiar ale to tak średnio to dla mnie wygląda. Poprawiłbym pole wpisywania, bo wygląda to jak wrzucone z painta, dodałbym do niego cień wewnętrzny albo zastosował inną metodę.

Tak jak napisałem całość prezentuje się dobrze ale gdyby poprawić te elementy, to prezentowałby się znakomicie, bo fajny pomysł na buttony znalazłeś jak i na styl panelu.

Rozumiem też, że moja opinia może Ciebie nie interesować i wiesz lepiej ode mnie ale to tylko wyłącznie moja opinia i nie musisz się nią sugerować :)

2 minuty temu, Admaxis napisał:

Przycisk od zapamiętaj hasło nie jest równo z napisem, a jeśli chciałeś, aby był większy, to powinieneś wyśrodkować go z napisem. Gui jest krzywo gumką pociągnięte - chyba że to był taki zamiar ale to tak średnio to dla mnie wygląda. Poprawiłbym pole wpisywania, bo wygląda to jak wrzucone z painta, dodałbym do niego cień wewnętrzny albo zastosował inną metodę.

Tak jak napisałem całość prezentuje się dobrze ale gdyby poprawić te elementy, to prezentowałby się znakomicie, bo fajny pomysł na buttony znalazłeś jak i na styl panelu.

Rozumiem też, że moja opinia może Ciebie nie interesować i wiesz lepiej ode mnie ale to tylko wyłącznie moja opinia i nie musisz się nią sugerować :)

Tyle, że nic tam gumką nie było robione :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin