Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DomiiPlay

R3m!ks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego: Teusz*

Nick oskarżonego: DomiiPlay

Data i godzina: Ciągle

Powód: Komplety brak zrozumienia, egoizm.

Proponowana kara: Wylot z Frakcji

Dowody: Zacznijmy od tego, każdy ma do mnie problem że nie mogę być na szkoleniach z powodu takiego że mam taką historię:

Moja Historia:

Moja mama jest chora na tarczycę i musi brać leki, leki mają skutki uboczne(otyłość) codziennie chodzi na siłownię, mój Tato zostawił nas i wyleciał do Ameryki przebywa tam nielegalnie, oczywiście przesyła prezenty,słodycze, hajs , alimenty itp, mój Brat stara się zastąpić dla mnie tatę i dba o to abym się uczył, lekcje kończe późno potem wracam się uczyć do domu, i odrabiam lekcje, mama wraca ok. 21 z Siłowni i wtedy mogę grać, proszę abyście zrozumieli moją historie, jest ona bardzo smutna, aczkolwiek niestety prawdziwa,  ja chcę abyście zrozumieli mój problem. I tyle, może na pierwszy rzut oka wydawać się to wam żałosne kłamstwo, niestety to prawda. 

Historia jest przykra a pan DomiiPlay miał czelnośc mnie wywalić z Frakcji z powodu nie stawianiu się na szkoleniach, aczkolwiek każde szkolenie nadrabiałem oraz domii czasem wyraża się na mumble..

Proszę o przywrócenie mnie na rangę Pielęgniarza, naprawdę JA SWOJEJ RODZINY NIE WYBIERAŁEM, co ja zrobię ze nie mogę być na szkoleniach? NIE WIEM NIC NIE MOGĘ ZROBIĆ A SAMD TO JEST MOJE MARZENIE ZAWSZE

Grzengolu proszę ciebie abyś ty rozpatrzył tą sprawę i proszę o przywrócenie mnie.

Pisałem do Domiiego żeby cie przywrocił.

Może na pierwszy rzut oka historia zdaje się ze jest wyssana z palca, nie wiem może ja mam się rozpłakać i wam wykrzyczeć PRAWDĘ smutną PRAWDĘ abyście zrozumieli?!

Dziękuje za zrozumienie panie Norbi1478

Ziomek powiem tak więc:Termin szkoleń jest regulamin jest podałem termin jaki mi pasuje a nie jaki tobie umówiłem się że będę ci robił potem ale miałeś być oby raz ale nie! spamiłeś mi ciągle na fb,forum.Dziś mi groźiłeś a potem prosiłeś o powrót Śmieszne!. DObra Zostawiam sprawę Grzesiowi!

Wiesz co, jak byś się poczuł na moim miejscu? Ja ci nie groźiłem tylko powiedziałem ze napsze skargę, ale każdy by tak napisał zeby tylko przestraszyć, a tego żałuje.

Nie mam żadnych problemów, ale dlaczego ja mam tracic swoje marzenia? Ja Domii nie spamiłem ci, tylko chciałem przekazać informację że mnie nie będzie, ja poprostu taki jestem że musze wiedzieć. 

I przepraszam, i jeszcze raz proszę o przywrócenie, obiecuje za tym razem nie zawiode!

• Administrator RCON

Jest od tego dział nieobecności byłeś nieaktywny nikomu nie zgłaszałeś więc postąpił jak postąpił próbuj w następnych rekrutacjach.

@LOCK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin