Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life CUP Vapid Sandking

Kapitan__Bomba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, dzisiaj do Siedziby Magulon Motorsport przyjechał jeden z graczy. uważał że jego Sandking jest paskudny i zbyt ciemny względem innych pojazdów które znamy na serwerze 4Life. 

Tak wyglądał ów Sandking przed wjazdem do garażu:
mta-screen_2018-02-02_18-58-57.png

Po paru chwilach lakier był znacznie żywszy, taki jak powinien (Naprawa błędów związanych ze specular). Dodatkowo został on opatrzony w emblematy, które ktoś nieudolnie zerwał oraz oznaczony naklejką z logo naszego serwera:

mta-screen_2018-02-03_01-13-25.png

mta-screen_2018-02-03_01-13-32.png

mta-screen_2018-02-03_01-14-03.png

mta-screen_2018-02-03_01-14-19.png

mta-screen_2018-02-03_01-14-38.png

Jak Wam się widzi taka przemiana naszej słodkiej taranówki (czyt.Idealny wóz do odwalania)? Piszcie poniżej, a może akurat pojawi się na serwerze :D

1 minutę temu, Baker napisał:

Za dużo to w nim zmienione nie zostało.

W dodatku Vapid Sandking wygląda tak;

6K557LJ.jpg

Właśnie miałem na myśli, by za dużo w nim nie zmieniać, bo Sandking sam w sobie jest piękny, tylko był zawsze ciemniejszy, więc naprawiłem związane z tym błędy. A co do emblematów to poszedłem troszkę w kierunku @DeltaRon - On zawsze dawał emblematy na każdą podmiankę ^^ No i właśnie z tego sandkinga wziąłem owe znaczki. Zapomniałem dodać że halogeny w zderzakach miały przepalone żarówki to je wymieniłem i świecą jak należy :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin