Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Flasha 1.6 z bogatym tune | [LOCK]

adus12135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Flash
ID: 12928
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu:  Aktualnie 3165km,więc prawie nowy ( może ciut wzrosnąć )
Dodatki: To tak Full Visual na który wydano ponad 40k,a  wchodzi w  niego Zderzak przód alien,zderzak tył X-Flow,Progi Alien,Wydech X-Flow,Wloty X-Flow,Felgi Wires,Spojler ID bodajże 1050. Furka posiada również Bak LPG o pojemności 75dm3,którego montaż kosztuje 50k.Flash ma również Paint Joba za 15k,który dodaje mu uroku i charakterku,pomalowany by adus12135 :D

Cena: Licytacja od 100k    MP: 2k        Kt: 140k 
Coś od siebie: Za wszystkie głupie komentarze nie wnoszące nic do licytacji,będe starał się o punkty dla ich twórców. Auto wystawiam na licytację w celu sprawdzenia wartości i ofert innych graczy jeśli nie dostane sumy,która mnie zadowoli autko raczej zostanie u mnie na dłuzszy czas. Zarzekam sobie prawo do nie sprzedawania pojazdu jeśli oferty mnie nie zadowolą.
SS’y: 

flash.thumb.jpg.b773e32f29142aedc92d37ad3468f93d.jpg

10 minut temu, RasTi napisał:

Niech strace 112k.

A tak btw PJ nie zwiększa jego wartości a właściwie zmniejsza, każdym pojeździe on wygląda brzydko.

Kwestia gustu mi dla przykładu się podoba kwestia dobrania fajnych kolorów. Twój komentarz trochę zbędny aż dziwne że dopuszcza się go moderator. Jego montaż kosztuje dość sporo bo 15k, więc to że nic nie dodaje to już daje do twojego głębszego zastanowienia. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin