Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Problem z touchpad'em w laptopie AsusX550c

DJBOOMBA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym się was poradzić albowiem po aktualizacji sterowników przez aplikację: "SlimDrivers" mam problem z touchpadem mianowicie gdy laptop jest podłączony do ładowarki kursor lata po całym ekranie odlaczam zesilacz ustaje po odwiedzeniu strony asusa w dziale wsparcie wyszukalem swój laptop czyli Asus X550c pobrałem sterownik w między czasie odinstalowalem stary sterownik no i okej instaluje się nowy po chwili instalacji niby było wszystko ok ale po przymusowym restarcie laptopa wszystko wróciło do poprzedniego stanu. Wiem że mogę napisać do wsparcia Asusa ale już się przejechałem u nich i nie mam zamiaru słuchać "że mam się udać do najbliższego serwisu"  Po czym zapłacę 200zl jak ostatnio za sam przejazd i niby oględziny więc liczę na jakieś pomysły :)

(ważne żeby jako tako działał bo nie ma jak na frakcji minut nabijac XD) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin