Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prefix dla administracji

Tymin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy gracze rozumieją, że administracja RCon nie ma czasu bywać na serwerze albo jest bardzo zajęta. Z tej racji chciałbym prosić o dodanie prefix'u dla adminów i supporterów, aby oni też mogli wpisać komendę na usunięcie brzydkiej pogody w grze. Myślę, że to ułatwi wszystkim sprawę. Z góry dziękuję. :)

1 minutę temu, Xoqu_5fps napisał:

A czy w tym mta zawsze musi być ładna pogoda? Ludzie jest noc, dzień, deszcz oto chodzi a nie słoneczne lato cały czas. 

Ps:jak jest noc to fajnie się odwala xdd

Nie każdy ma komputer nowoczesnej technologii i ma na serwerze 60fps, ja np. mam prawie 10-letni komputer i już bez tej pogody mam 20-30fps. Więc gdy jest powiedzmy mgła z deszczem fps'y spadają jeszcze bardziej.

17 minut temu, Giorgi_Tevzadze napisał:

Nie każdy ma komputer nowoczesnej technologii i ma na serwerze 60fps, ja np. mam prawie 10-letni komputer i już bez tej pogody mam 20-30fps. Więc gdy jest powiedzmy mgła z deszczem fps'y spadają jeszcze bardziej.

Też nie mam kompa dobrego bo gram na 30-40fps. Ale myślę że jak by była ankieta prowadzona na czacie  i np pod komenda /pogoda 1/2/3 by się głosowało. 

Teraz, Xoqu_5fps napisał:

Też nie mam kompa dobrego bo gram na 30-40fps. Ale myślę że jak by była ankieta prowadzona na czacie  i np pod komenda /pogoda 1/2/3 by się głosowało. 

Ja tylko dałem propozycje, proszę o pisanie niżej czy jesteście za czy przeciw. Większość głosów wygrywa i wszystko będzie później zależało od administracji RCon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin