Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bialy321 i _Gutek_

t0mtom12
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżającego*: Imput

Nick oskarżonego*: Bialy321 i _Gutek_

Powód skargi*: Brak znajomości podstaw medycyny.

Opis zdarzenia*: Zacznijmy od tego iż Panowie nie znają podstaw medycyny, a jakimś cudem zdali egzaminy co jest bardzo dziwne oraz podejrzane. Obejrzmy najpierw screeny a później wyjaśnię dalej sytuacje: https://imgur.com/a/amZHv

Jak widzimy na pokazanych screenach, Panowie wykonują rp chaotycznie, nie znają podstaw medycyny bo Pan Biały321 stwierdził, że gdy mam oddech to jestem przytomny coś jest największą bzdurą jaką w życiu słyszałem po drugie, na rp napisałem iż krwawie z rany postrzałowej a Panowie nic w tym kierunku nie zrobili.

Morał jest jeden po co pisać podanie do frakcji która polega na rp, a później go nie wykonywać. Najbardziej dziwi mnie jednak to że takie coś robią pełnoprawni PO egzaminie, a nie akademia.

Data zdarzenia*: 2018-03-24, w okolicach godziny 22:50

Świadek: Akademia SAMD, oraz sami oskarżeni.

Dowód w postaci ss'ów lub logów*:https://imgur.com/a/amZHv

Na wstępie chciałbym powiedzieć żeby nie mieszać w to @_GuteK_ ponieważ on w tym udziału nie brał. Według mnie RP zostało poprawnie wykonane. Lecz prędzej czy później każdemu może zdarzyć się bład. Jestem tylko człowiekiem a człowiek uczy się na błędach. 

2 godziny temu, Bialy321 napisał:

Na wstępie chciałbym powiedzieć żeby nie mieszać w to @_GuteK_ ponieważ on w tym udziału nie brał. Według mnie RP zostało poprawnie wykonane. Lecz prędzej czy później każdemu może zdarzyć się bład. Jestem tylko człowiekiem a człowiek uczy się na błędach. 

Mówisz o błędzie, ale błąd w takiej sprawie? tego uczą przedszkolaków na spotkaniach medycznych. Przetocze jeszcze raz przytomnoć do oddechu ?

19 minut temu, Imput napisał:

Mówisz o błędzie, ale błąd w takiej sprawie? tego uczą przedszkolaków na spotkaniach medycznych. Przetocze jeszcze raz przytomnoć do oddechu ?

Tak.. Na "spotkaniach medycznych" w przedszkolu uczą pięcioletnie dzieci jak poprawnie zabezpieczyć ranę postrzałową, zatamować krwawienie lub w jaki sposób przystąpić do resuscytacji krążeniowo oddechowej i jak prawidłowo podłączyć EKG.. weź człowieku ogarnij się. Poza tym podczas RP, które wykonywał Latek siedziałeś wraz z Nim na kanale frakcyjnym i mówiłeś tylko "a może teraz to ci dowalę, a później to". Zawodowy "tester pracowników frakcji" się znalazł. Po tej akcji wyrzuciłem Cię z kanału frakcyjnego z powodem "Przesiadywanie na kanale frakcyjnym SAMD, nie będąc w niej" i co teraz ? Ból się odpalił i za każdy błąd będziesz skargi pisał ? Z tego co wiem to nawet groziłeś niektórym pracownikom. Pouczasz pracowników San Andreas Medical Department nie będąc we frakcji.. Oni wiedzą co mają robić, nawet jeśli wykonują coś niepoprawnie nie powinieneś ich pouczać (przeszkadzać), tylko dać im dokończyć i następnie w sposób jasny napisać skargę. Może byłeś u Nas, miałeś tego szkoleniowca, lecz Twoje RP też nie jest perfekcyjne.. Co do @Bialy321 proszę się zgłosić dnia 26.03.2018 na szkolenia akademii z Pierwszej Pomocy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin