Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak popularny ''yuotuber'' noxT wyzywa od rodziców

kamilwoj333
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@Jaguarion czy ty masz wszystko z głową w porządku? xDDD Wbijasz na jego serwer, on ewidentnie Cię tam nie chce i na filmiku wyraźnie widać jak odbierasz mu prawa na tym Teamspeaku. Ty za tego TSa nie zapłaciłeś. Więc sam go prowokowałeś kolego i teraz nie próbuj pokazywać jaki ten Noxt jest zły

Bo ty gdybyś pracował nad czymś, i ktoś Ci to od tak zburzył to byś jeszcze bardziej zwyzywał.

Pozwolę sobie w tym temacie udzielić mojego zdania, nie przysłuchiwałem się temu dokładniej ale nie oszukujmy się to brzmiało dość sztucznie, na takich "śmieszkowatych" serwerach TS, wyzywanie innych to jest norma i chyba każdy się z Tym zgodzi, a co do Youtube możliwe że chciał prowadzić swój kanał w kulturalny sposób, a na TS był z osobami z którymi mógł pogadać sobie na luzie i pośmieszkować  nie, nie piszę tego jako obrońca a patrzę obiektywnie na sytuacje.Z kolejnej strony nie ładnie Noxt wyrażał się w kierunku drugiej osoby na TS, ale nadal TS nie jest połączony w żadnen sposób z serwerem i takie rzeczy na serwerach TS są codziennością.

16 minut temu, RasTi napisał:

Pozwolę sobie w tym temacie udzielić mojego zdania, nie przysłuchiwałem się temu dokładniej ale nie oszukujmy się to brzmiało dość sztucznie, na takich "śmieszkowatych" serwerach TS, wyzywanie innych to jest norma i chyba każdy się z Tym zgodzi, a co do Youtube możliwe że chciał prowadzić swój kanał w kulturalny sposób, a na TS był z osobami z którymi mógł pogadać sobie na luzie i pośmieszkować  nie, nie piszę tego jako obrońca a patrzę obiektywnie na sytuacje.Z kolejnej strony nie ładnie Noxt wyrażał się w kierunku drugiej osoby na TS, ale nadal TS nie jest połączony w żadnen sposób z serwerem i takie rzeczy na serwerach TS są codziennością.

To, że są codziennością nie znaczą o tym, że osoba która reprezentuje serwer na platformie YouTube może obrażać graczy grających na niej. 

Mimo to, nalegam aby tą sprawę rozwiązał jakiś RCON. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin