Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam - Fortune, Jester, Sabre.

Fl0wek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Fortune
ID: 17174
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 2400 km
Dodatki: Instalacja LPG (35), Alufelgi, Malowanie alufelg, Obniżone zawieszenie, Negatyw.
Cena: 80 000 pln
Coś od siebie: Autko godne polecenia, zrobione na styl JDM. Pojazd osiąga prędkość maksymalną 160km/h ponieważ nigdy nie było żadnej ingerencji w funkcjonowanie silnika. We wnętrzu możemy zastać 2 miejsca. Układ jezdny pojazdu oceniam na bardzo dobry, szczególnie biorąc pod uwagę, że jest to napęd RWD (na tylne koła). Właścicielem jestem od dosyć krótkiego czasu, starałem się stworzyć "podstawę" do zbudowania pięknej niebieskiej bestii. Zapraszam na jazdy próbne (niestety posiadam tylko jeden kluczyk więc to ja będę kierował).
SS’y:
RpEbpVB.png
Acba8bL.png

Model: Jester
ID: 3849
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 6000 km
Dodatki: Pełny tuning vizualny, UP1, Instalacja LPG (75)
Cena: 200 000 pln
Coś od siebie: Sportowy samochodzik, mam do niego sentyment, bo śmigał nim mój stary przyjaciel. Prowadzi się auto bardzo dobrze, jego prędkość maksymalna to 200km/h, mimo napędu FWD (na przednie koła), spokojnie wchodzi bokiem w zakręty. Auto ma stylowy, można by powiedzieć - klasyczny, bodykit który tylo dodaje mu uroku. Zapraszam na jazdy próbne (niestety, mam tylko jeden kluczyk, więc to ja będę kierował).
SS’y:
Mvn6TLt.png
wOvWRMB.png

Model: Sabre
ID: 30243
Pojemność silnika: 1.4
Przebieg pojazdu: 86100 km
Dodatki: Felgi, Ciekawe Malowanie
Cena: 20 000 pln
Coś od siebie: Wspaniały muscle car dla mniej zamożnych osób, pomimo niewysokiej pojemności silnika auto jest wyposażone w napęd RWD (na tylne koła) co spokojnie pozwala na agresywną i stylową jazdę. Prędkości maksymalnej niestety nie testowałem, ale jeżeli nie chcecie Perenniala, a na Premiera Was nie stać, to jest to samochód idealny. Świetnie sprawuje się jako auto do jazdy codziennej, niestety minusem jest tutaj brak instalacji LPG, przez co częściej trzeba odwiedzać stacje paliw, no ale przecież to przepiękny Muscle Car! Serdecznie zapraszam na jazdy próbne (niestety posiadam tylko jeden kluczyk, więc to ja będę kierował).
SS’y:
MQ7SObr.png
3fz7MEN.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin